Szombaton a Komlót fogadjuk

Vissza
Szombaton a Komlót fogadjuk

Szombaton 18 órakor a Sport36-Komló csapatát fogadjuk a K&H férfi kézilabda ligában.

Nincs megállás. Az élet megy tovább, játszani kell, az Elverum elleni Bajnokok Ligája-vereség után szombaton a magyar bajnokságban, a K&H férfi kézilabda ligában vár ránk újabb feladat. Szerencsére nem kell utaznunk, 18 órakor itthon, az újszegedi sportcsarnokban fogadjuk a Sport36-Komló együttesét. Eddig hat meccset játszottunk, és mind a hatot megnyertük. A Baranya megyei együttes négy találkozón van túl. Az első két fordulóban Veszprémben játszottak, a Telekom 39-24-re, a Fejér-B.Á.L. Veszprém pedig 34-31-re nyert ellenük. Otthon viszont nyertek az újonc Kecskemét ellen (28-24), majd döntetlent értek el a Gyöngyös ellen (27-27), jelenleg 3 ponttal a 10. helyen állnak.

A szombati bajnokinkra meghívtuk a bordányi sportszerető lakosokat, akik népes kis küldöttséggel érkeznek a meccsünkre, hogy a lelátóról szurkoljanak nekünk.

Matej Gaber, Luka Stepancic és Dean Bombac sérülés miatt kihagyja a találkozót, szerencsére a többiek rendben vannak.

Pénteken nem lesz jegyárusítás a sportcsarnokban, mert Demjén-koncert van. Szombaton 14 órakor nyit a pénztár, de a jegymester.hu oldalon lehet jegyet vásárolni.

A jövő heti Fejér-B.Á.L. Veszprém és Aalborg Handbold elleni találkozókra október 21-én (csütörtök) és október 22-én (péntek) az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában 15 órától 18 óráig lehet majd belépőt vásárolni. Mindkét összecsapásra már a belépők jegymester.hu oldalon elérhetőek.

A Sport36-Komló elleni találkozónkat szombaton 21.30-kor, majd vasárnap 9.20-kor a Szeged TV felvételről leadja.

Közzétéve: 2021.10.15.

TOVÁBBI HÍREK

2021
12/05
Tizenhat sztori (5. rész)

December 16-án a 60. születésnapját ünnepli a klubunk. Az emlékezetes meccsek mellett 16 sztorival is jelentkezünk. Itt az ötödik rész.

2021
12/04
Gólzáporos meccsen nyertünk

Magabiztos győzelemmel búcsúztunk az év utolsó meccsén az újszegedi sportcsarnoktól. A K&H férfi kézilabda ligában 44-29-re nyertünk az SBS-Eger ellen.

AZ ÖSSZES HÍR