Két akadémiai edzőnk is a válogatott élén

Vissza
Két akadémiai edzőnk is a válogatott élén

A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége kinevezte az utánpótlás-válogatott edzőit. Az ifjúsági együttest Kárpáti Krisztián, a serdülő nemzeti csapatot Szabó Levente vezeti majd.

Az mindig nagy elismerés egy klubnak, ha az edzői közül kérnek fel valakit arra, hogy az utánpótlás-válogatott mellett is dolgozzon.

A PICK Kézilabda Akadémia vezetője, az PICK Szeged U21-es csapat mestere, Kárpáti Krisztián a következő évben is az ifjúsági nemzeti együttes vezetőedzője lesz. A magyar fiataloknak a 2022-es Európa-bajnokság lesz majd a fő versenyük. A válogatott videóelemzője a szintén PICK-akadémista Füstös János marad.

És a jóból kijutott nekünk, hiszen a serdülő válogatott vezetőedzője, a PICK Kézilabda Akadémia ifjúsági csapatának a trénere, Szabó Levente lesz.

Közzétéve: 2021.10.11.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/16
Mikler Roland: a taps mindig jót tesz a lelkünknek

A felkészülési időszak negyedik hetét kezdtük meg. Pénteken és szombaton Nagyszentmiklóson játszunk edzőmeccset. Kapusunkkal, Mikler Rolanddal beszélgettünk.

2022
08/15
Pénteken és szombaton Nagyszentmiklóson játszunk

Pénteken és szombaton magyar idő szerint 18 órakor a romániai Nagyszentmiklóson játszunk meccseket. Az első nap a szerb Crvena zvezda, a másodikon a Nagybánya lesz az ellenfelünk.

AZ ÖSSZES HÍR