Van miért visszavágni

Vissza
Van miért visszavágni

Szombaton 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK csapatát fogadjuk. A meccset az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Van miért visszavágni szombati ellenfelünknek, a Csurgói KK-nak. Az elmúlt szezonban a Somogy megyei együttes legyőzött bennünket, méghozzá hazai pályán 33-30-ra. Az akkor ezer sebből vérző csapatunk váratlan vereséget szenvedett. Azóta nem játszottunk a CSKK-val, az elmúlt szezonban végül az ötödik helyen végeztek.

Az idei idényben eddig két meccset játszottak, az első fordulóban a Veszprém otthonában 34-21-es vereséget szenvedtek, míg hazai pályán 26-24-re legyőzték a Gyöngyös gárdáját. A keretükben szerepel Tatai Péter, aki 2014-ben EHF-kupagyőztes lett velünk.

Eddig négy meccset játszottunk a K&H férfi kézilabda ligában, és mind a négyet megnyertük. Luka Stepancic és Alexander Blonz továbbra is sérüléssel bajlódik, a többiek rendben vannak, már csütörtök este edzésen vett részt a keret.

A meccsre meghívtuk a Szegedi Hospice Alapítvány munkatársait, akik velünk együtt szurkolnak majd.

A félidőben pályára szólítjuk azokat a büszkeségeinket, akik az elmúlt tanévben bizonyultak Jó tanulónak és jó sportolónak, szeretnénk őket is a népes közönség előtt köszönteni. A díjazottak a KÉSZ Consulting Kft. és klubunk ajándékát vehették már át.

A meccsre pénteken és a meccsnapon is lehet belépőt vásárolni az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában, méghozzá 15 órától.

A találkozót az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Közzétéve: 2021.09.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR