Meghívtuk a Hospice Alapítvány munkatársait a Csurgó elleni meccsünkre

Vissza
Meghívtuk a Hospice Alapítvány munkatársait a Csurgó elleni meccsünkre

Szombaton 17 órakor újból hazai pályán szerepelünk, a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK-t fogadjuk. A meccsre meghívtuk a Hospice Alapítvány munkatársait.

Mindig jó érzés így ébredni: egy győztes és fantasztikus meccs után, amit szerdán este vívtunk az újszegedi sportcsarnokban. Meglett a hőn áhított első győzelem a 2021-2022-es BL-szezonban, magabiztosan sikerült megvernünk 30-21-re a HC PPD Zagreb együttesét.

A parádés hangulat mindenkinek jót tett, amely további munkára sarkallja a csapatot, mert nincs megállás, megyünk továbbra is #MindigCsak előre!, jönnek az újabb fealdatok

Máris itt a következő, a szombati, hazai Csurgói KK elleni hazai meccs. A K&H férfi kézilabda ligában fogadjuk a Somogy megyei alakulatot. A bajnokira klubunk meghívta a szegedi Hospice Alapítvány munkatársait, így ők is velünk szurkolnak majd a lelátón. A hospice az életük végén járó, főként daganatos betegek gondozását végző szervezet, az emberhez méltó életvégért küzdő mozgalom.

És akkor a CSKK elleni találkozó, amelyet az M4 Sport+ élőben közvetít. A bajnokira elővételben a jegymester.hu oldalon lehet belépőt vásárolni, csütörtökön és pénteken 15 órától 18 óráig az újszegedi sportcsarnokban is, míg a meccs napján 15 órakor nyit a pénztár.

 

 

Közzétéve: 2021.09.23.

TOVÁBBI HÍREK

2021
10/24
Remek második félidővel hangoltunk a Hét meccsére

Kiváló második félidei játékkal, magabiztos, 38-29-es győzelemmel hangoltunk a Hét meccsére, a dán Aalborg Handball elleni hazai rangadóra.

2021
10/22
Vasárnap a Kis Veszprémet fogadjuk

Jön az újabb feladat, vasárnap 17 órakor a Fejér B.Á.L. Veszprém csapatát fogadjuk a K&H férfi kézilabda ligában.

AZ ÖSSZES HÍR