Meghívtuk a Hospice Alapítvány munkatársait a Csurgó elleni meccsünkre

Vissza
Meghívtuk a Hospice Alapítvány munkatársait a Csurgó elleni meccsünkre

Szombaton 17 órakor újból hazai pályán szerepelünk, a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK-t fogadjuk. A meccsre meghívtuk a Hospice Alapítvány munkatársait.

Mindig jó érzés így ébredni: egy győztes és fantasztikus meccs után, amit szerdán este vívtunk az újszegedi sportcsarnokban. Meglett a hőn áhított első győzelem a 2021-2022-es BL-szezonban, magabiztosan sikerült megvernünk 30-21-re a HC PPD Zagreb együttesét.

A parádés hangulat mindenkinek jót tett, amely további munkára sarkallja a csapatot, mert nincs megállás, megyünk továbbra is #MindigCsak előre!, jönnek az újabb fealdatok

Máris itt a következő, a szombati, hazai Csurgói KK elleni hazai meccs. A K&H férfi kézilabda ligában fogadjuk a Somogy megyei alakulatot. A bajnokira klubunk meghívta a szegedi Hospice Alapítvány munkatársait, így ők is velünk szurkolnak majd a lelátón. A hospice az életük végén járó, főként daganatos betegek gondozását végző szervezet, az emberhez méltó életvégért küzdő mozgalom.

És akkor a CSKK elleni találkozó, amelyet az M4 Sport+ élőben közvetít. A bajnokira elővételben a jegymester.hu oldalon lehet belépőt vásárolni, csütörtökön és pénteken 15 órától 18 óráig az újszegedi sportcsarnokban is, míg a meccs napján 15 órakor nyit a pénztár.

 

 

Közzétéve: 2021.09.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR