Tatabányán játszunk rangadót

Vissza
Tatabányán játszunk rangadót

Szombaton 16 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Tatabánya otthonában játszunk rangadót. A meccset az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Alig, hogy hazaértünk Franciaországból, a Montpellier elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésről, jóformán máris buszra szállunk, ismét utazunk.

Szombaton rangadó vár ránk a K&H férfi kézilabda ligában. A tavalyi bronzérmes, a Grundfos Tatabánya otthonában lépünk majd pályára. Mi már három meccset játszottunk az NB I-ben, és mindhármat magabiztosan, fölényesen nyertük. Az egykori Bányász vereséggel indította a 2021-2022-es szezont, idegenben, meglepően simán, 30-22-es vereséget szenvedtek a Gyöngyös együttesétől.

Mivel mindenki tisztában van azzal, hogy Tatabányán mindig éles és izgalmas meccset játszunk, így a rossz kezdés ellenére sem szabad félvállról venni a hazai csapatot. Főként azért nem, mert több olyan játékos is szerepel a soraiban, akik egykor minket erősítettek. Balogh Zsolt, Ancsin Gábor, Piotr Wyszomirski, Sunajko Stefán erősített egykor bennünket, és a kispadon két olyan személy ül, akik szintén évekig szolgáltak bennünket, Vladan Matics vezetőedző és Porobic Haris kapusedző.

Nálunk Luka Stepancic mellett Alexander Blonz játéka kérdéses, norvég szélsőnk a BL-meccsen szenvedett sérülést. Szerencsére a többiek rendben vannak. Pénteken délelőtt már edzésen vett részt a társaság, majd szombaton délben kel útra a csapat. A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület szervezésében egy busznyi szegedi szurkoló támogat majd bennünket, ami mindenképpen erőt ad a rangadóra.

Ami még fontos információ, hogy pénteken, illetve jövő héten hétfőn, kedden és a meccsnapon, szerdán 15 órától lesz 18 óráig jegyárusítás a Zagreb elleni hazai BL-összecsapásra.

Közzétéve: 2021.09.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR