Mikler Roland: örülni kell a pontszerzésnek

Vissza
Mikler Roland: örülni kell a pontszerzésnek

Döntetlennel (29-29) kezdtük a 2021-2022-es Bajnokok Ligája-szezont. A francia Montpellier otthonában ikszeltünk. Mikler Rolanddal beszélgettünk.

- Az angol labdarúgó-bajnokságban szokták sokszor azt mondani, hogy egy idegenbeli pont, az sokat ér! Te, hogyan érzed a Montpellier elleni döntetlent?

- Egyet aludva a meccsre, szerintem értékes pontot szereztünk. Egy rendkívül jó és erős ellenfél ellen játszottunk döntetlent, úgy gondolom, hogy a csoportunkban nem sokan lesznek erre képesek. Örülni kell ennek a pontnak, mert benne volt, hogy vereséget szenvedünk, de megmutattuk karakterünket, vert helyzetből álltunk fel, és még volt esélyünk a győzelemre is. Most már jobb a kedvünk, a meccs után volt egy kis hiányérzetünk, de lényeges, hogy ebből tanuljunk.

- A meccs eleje és vége rendben volt. Erre lehet építeni?

- Jó lett volna, ha a köztes időszak is így alakult volna, mert akkor szerintem sikerült volna nyernünk. Nem szabad megengedünk ilyen hullámvölgyet, az új fiúk talán túlizgulták a meccset, így kicsit többet hibáztak, de lesz ez jobb, ezen munkálkodunk.

- A hajrában visszaálltál a kapuba, és fontos védéseket mutattál be. Mire gondoltál akkor, amikor hárommal vezetett a Montpellier?

- Szerencsére nem hűltem ki, így úgy mentem vissza a pályára, hogy meccsben voltam. Távoli lövéseket kellett védenem, amit azért könnyebb, mint a ziccereket. Koncentrált voltam, ez segített.

- Sokat nem tudunk pihenni, szombaton a Tatabánya otthonában szerepelünk. Kemény csatára számítasz?

- Azért egy komoly ritmusú meccsből megyünk magyar bajnokit játszani, ami szerintem mindig jó. Most egy a fontos, hogy felpörögjünk a szombati találkozóra.

Közzétéve: 2021.09.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR