Edzettünk a Pavilhao Municipalban

Vissza
Edzettünk a Pavilhao Municipalban

A Sporting-Pick találkozót vasárnap magyar idő szerint 18 órától rendezik.

Ma a holnapi meccs időpontjában és annak helyszínén gyakorolt a csapat a Pavilhao Municipalban. Ez egy sportközpont Mafrában, ami Lisszabon külvárosa, 40 percre van a szállodától. Körülbelül 1800 néző fér be a csarnokba, amely mellett a sportközpont területén teniszpályákat, kis- és nagyméretű futballpályákat is találtunk. Szépnek szép a csarnok, csak nem szokványos. Egy egészen speciális, kis négyzetekből összerakott játéktéren lesz a meccs, amely fekete-narancssárga színben pompázik – ezen fehér ragasztószalaggal jelölték ki a vonalakat. Magyarországon nem használnak ilyet, néhány játékos azonban emlékszik arra, hogy korábban, a válogatottal játszott hasonlón Ukrajnában. Ez biztos, hogy előnyt jelent majd a hazaiaknak.

Az edzés elején Juan Carlos Pastor vezetőedző szokásához híven beszélt a játékosokkal. Kiemelte, bár előny, hogy a visszavágót Szegeden rendezik, ezt az előnyt meg is kell őrizni. Példaként hozta fel a svéd Lugit, amely csoportgyőztesként idegenben, a Constanta otthonában kezdte a negyeddöntőt ma, ám mivel 31-21-re kikapott, könnyen lehet, hogy ezzel el is búcsúzhat a Final Fourról szőtt álmaitól. Ebbe a hibába nem lehet beleesni – mondta a mester.

A találkozót vasárnap magyar idő szerint 18 órától rendezik. Televíziós közvetítés nem lesz, de csapatunk Facebook-oldalán, a delmagyar.hu percről percre frissülő online tudósításában és a Rádió 88 élő bejelentkezéseiben minden lényeges információhoz hozzájuthatnak. Érdekesség, hogy két szegedi szurkoló ezt a helyszínen is megteheti, ugyanis ők egészen Lisszabonig utaznak a Tisza partjáról a találkozó kedvéért.

Közzétéve: 2014.04.19.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/01
A Hét meccsét vívjuk a Kielce ellen

December 7-én (szerda) 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligája B csoportjában, a 9. fordulóban a Lomza Industria Kielce együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A Hét meccse lesz a miénk.

2022
12/01
December 1-től klubunk hivatalos neve: OTP Bank - PICK Szeged

A klubunkat már egy évtizede támogató hitelintézet december 1-től névadó szponzorrá lép elő, így csapataink a jövőben OTP Bank - PICK Szeged néven szerepelnek a hazai és nemzetközi versenysorozatokban.

AZ ÖSSZES HÍR