Elnöki köszöntő - indul az idény

Vissza
Elnöki köszöntő - indul az idény

Augusztus 27-én (péntek) hivatalosan is megkezdődik a 2021-2022-es szezon. Íme elnökünk, dr. Szűcs Ernő Péter köszöntője.

Az élsportnak van egy különleges, máshoz nem hasonlítható világa. Véget ér egy idény, majd szinte azonnal jön az újabb. Kezdeni kell mindent előröl, újabb célokat kitűzni, álmokat megvalósítani. Megyünk tovább #MindigCsakElőre! Ezt tesszük már Szegeden immáron 60 éve. Az idén már a születésnapunk előtt köszöntöttük magunkat és a #handballfamily minden tagját egy újabb gyönyörű bajnoki címmel, és mi ajándékot jobban szeretünk adni, mint kapni, így az idén sem változnak a céljaink.

Az év végén szép ünnephez érkezünk. Néhány évtizeddel ezelőtt még az Előre játékosai a Kálvin téri salakos pályán játszottak, majd már a Volán az újszegedi Kisstadion beton borítású talaján szerepelt hétről hétre. Ma már elképzelni sem tudnánk, hogy milyen körülmények között kellett meccset játszani, pedig ekkor, ezekben az években indult hódító útjára a férfi kézilabda Szegeden. Egyre több szurkoló állta körül az említett pályákat, mentek a meccsre, amely családi program lett és a mai napig az is maradt. A gyökereink ide nyúlnak vissza, a rajongás, a szeretet, a kitartás végig kíséri az utunkat. Éppen ezért vagyunk mi a #handballfamily.

Így indultunk el anno, és az év végén egy új, csodaszép Arénába költözünk. Vártuk már nagyon, hogy ott lehessünk, ezt a szép ajándékot kapjuk a klubunk 60. születésnapjára. Győzelmekkel, sikerekkel teli hat évtizeden lesz túl a szegedi kézilabda. Izlandtól Spanyolországig, Dániától Franciaországig sokan ismerik és elismerik a klubot, az eredményeinket, a sikereinket. Európa a hatvan év alatt megismert bennünket, de ez elmondható itthonról is, hiszen hazánk számos településén szereztünk magunknak szurkolókat, szimpatizánsokat. A győzelmek sem maradtak el, büszkék vagyunk a négy magyar bajnoki címünkre, a hét Magyar Kupa elsőségünkre, és az EHF-kupa diadalunkra. Micsoda emlékek ezek. Jó visszagondolni ezekre a sikerekre, a gólokra, a védésekre, egy-egy blokkra, majd a hatalmas közös ünneplésre.

Pénteken kezdünk! Elindul számunkra egy minden bizonnyal sok-sok izgalmat rejtő szezon.  A munkában hiszünk, és abban, hogy munka mindig eredményre vezet, így nem is kívánhatok mást, mint eredményes és sikerekben gazdag 2021-2022-es szezont!

Gyerünk kékek! Mindig Csak Előre!

Dr. Szűcs Ernő Péter
elnök

Közzétéve: 2021.08.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR