Születésnapi interjú dr. Bérczi Mihállyal

Vissza
Születésnapi interjú dr. Bérczi Mihállyal

Ma ünnepli 91. születésnapját alapítónk, dr. Bérczi Mihály. Klubunk ajándékkal kedveskedett alapítónknak. Misi bácsival szülinapi interjút készítettünk.

- Boldog születésnapot!

- Nagyon kedves a klub, hogy nem feledkezik meg rólam. Nagyon jól esik, szívet melengető érzés, hogy felköszöntöttek! Az ajándékot is nagyon köszönöm, büszkén hordom majd a 4. bajnoki aranyérmes pólót! Boldog voltam, hogy sikerült megszerezni a bajnoki címet. Ott voltam a szegedi meccsen, szurkoltam és boldogan tértem haza a meccs után, mert láttam azt az akaratot, azt a küzdést, amely végül a végső győzelmet eredményezte. Nagyszerű csapatmunka volt!

- Hogyan telnek a napjai?

- Jól érzem magam, korán reggel mindig sétálok, mozgásban vagyok, most itt van a családom, lesz egy kis születésnapi parti, szóval minden rendben van!

- Idén lesz hatvan éve, hogy Ludányi Marci bácsival megalapították a klubot, a Szegedi Előrét! Várja már ezt a másik születésnapot?

- Sokat gondolok arra, hogy honnan hova jutott el ez a klub! Nagyszerű érzés ennek a részese lenni, és látni azt, hogy micsoda klub lett abból a kis csapatból. Természetesen nagyon várom december 16-át, a megalakulásunk napját, mert ekkor már az új Arénában szurkolhatunk a csapatnak. Ez egy újabb történelmi pillanat lesz az életünknek, amelyre minden szegedi büszke lehet.

Közzétéve: 2021.07.21.

TOVÁBBI HÍREK

2021
07/26
Felméréssel indult a felkészülés

Csapatunk hétfő délelőtt elkezdte a felkészülést a 2021-2022-es szezonra. Felméréssel indult az első nap.

2021
07/23
Dr. Szűcs Ernő Péter: megyünk tovább csak előre!

Július 26-án elkezdjük a felkészülést a 2021–2022-es szezonra. Az új idény rengeteg izgalmat és különleges eseményt tartogat majd. Klubunk elnökével, dr. Szűcs Ernő Péterrel beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR