Egy hét múlva edzésbe állunk

Vissza
Egy hét múlva edzésbe állunk

Csapatunk július 26-án (hétfő) megkezdi a felkészülést. Véget ér a pihenés, alapozással indul a 2021-2022-es szezon.

„Mához egy hétre már nem leszek itt!” – ismerős sorok, ismerős dallamok! Mi viszont ezt ma átköltenénk arra, hogy: „Mához egy hétre már itt leszek!”

Repül az idő rendesen. Mához egy hétre véget ér a pihenés a játékosainknak, megkezdődik a felkészülés. Sokszor használjuk azt a kifejezést, hogy „belecsapunk a lecsóba”, de tényleg így lesz. Július 26-án orvosi vizsgálattal indul a nap, délután pedig már edzésen vesz részt a keret. Egyelőre nem lesz még itt mindenki, hiszen a norvég válogatott játékos, Kent Robin Tönnesen, valamint a portugál Miguel Martins a tokiói olimpián szerepel. Nekik innen a távolból szurkolunk majd, bízva abban, hogy mindannyian jól és eredményesen szerepelnek az ötkarikás játékokon.

Maradjunk a jó híreknél, hiszen a magyar U19-es női kézilabda-válogatott megnyerte az Európa-bajnokságot. Ez hatalmas siker, és ennek a csapatnak tagja volt egykori játékosunk, a PICK Szeged utánpótlásában dolgozó kapusedző, Nagy Zoltán is. Nagy-nagy gratuláció a csapatnak, és természetesen Nagy Zoltánnak is!

Egy hét múlva már benépesül az öltöző, igaz, nem sokáig lesz Szegeden a keret. Július 28-án (szerda) Szlovéniába utazunk, Rogla lesz a központunk, itt edzőtáborozunk. Ezek kemény napok lesznek, esténként senkit sem kell ringatni, ez a közel 10 nap a túlélésről szól, arról, hogy olyan alapot kapjunk, amely az egész idényben elkísér.

Augusztus 6-án (péntek) térünk vissza. Ott lesz egy szabad hétvégénk, majd a következő héten már edzőmeccset játszunk. Kettőt, méghozzá mindkettőt itthon. Jó hír a szurkolóinknak, hogy akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, azok ingyen megnézhetik ezeket a meccseket. Augusztus 11-én (szerda) 17 órakor a Dabas, 14-én (szombat) szintén 17 órakor az egykori BEK-győztes, a szerb Metaloplastika Sabac ellen teszteljük magunkat.

Nemzetközi meccsekben nem lesz hiány, hiszen augusztus 19-én (csütörtök) és augusztus 21-én (szombat) 18 órakor a norvég Elverummal csapunk össze az újszegedi sportcsarnokban. A 12-szeres norvég bajnok Szegeden edzőtáborozik. Ezt a két találkozót a Sport TV élőben adja majd, így akik nem tudnak nekünk a helyszínen szurkolni, azok sem maradnak le a felkészülési találkozókról.

Közzétéve: 2021.07.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR