Teljes a felkészülési programunk

Vissza
Teljes a felkészülési programunk

Teljes a felkészülési programunk. Augusztusban hazai pályán négy edzőmeccset játszunk.

Kerestük, megtaláltuk, immár teljes a felkészülési programunk. Összesen négy edzőmeccset játszunk majd hazai pályán. Három már ismert volt, és most eldőlt, hogy augusztus 14-én (szombat) az egykori BEK-győztes (kétszer nyerték meg, 1985-ben és 1986-ban) szerb Metaloplastika Sabacot fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban.
 
Régen fordult elő, hogy ilyen sok hazai találkozón láthasson bennünket a #handballfamily. Amely igazán különlegessé teszi ezeket az összecsapásokat, hogy ebből három nemzetközi találkozó lesz.
A Dabas ellen kezdünk majd, ezután jön az említett Metaloplastika elleni találkozó, majd a Szegeden edzőtáborozó norvég Elverum Handball ellen is pályára lépünk, méghozzá kétszer. Ezzel még nincs vége a nyári programunknak, hiszen augusztus utolsó hétvégéjén a Kanizsa-kupán, a vajdasági Magyarkanizsán tartjuk a főpróbát, ahol négy csapat találkozik.

Egyelőre tombol a nyár, a játékosaink pihennek, de a #kékek szurkolóknak érdemes ezeket az időpontokat beírni a naptárba.

Edzőmeccseink

Augusztus 11. (szerda), 17 óra: MOL-PICK Szeged-Dabas
Augusztus 14. (szombat), 17 óra: MOL-PICK Szeged-Metaloplastika Sabac (szerb)
Augusztus 19. (csütörtök), 18 óra: MOL-PICK Szeged-Elverum Handball
Augusztus 21. (szombat), 18 óra: MOL-PICK Szeged-Elverum Handball

 

Közzétéve: 2021.06.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR