Miguel és Sebastian Szegeddel ismerkedett

Vissza
Miguel és Sebastian Szegeddel ismerkedett

Szegeden járt két új játékosunk, Miguel Martins és Sebastian Frimmel. Megmutattuk nekik a várost és megkóstoltattuk a szegedi halászlét.

Mindkettőjük neve már akkor bekerült a szegedi férfi kézilabda történelemkönyvébe, amikor aláírták a szerződésüket. Miguel Martins az első portugál, míg Sebastian Frimmel az első osztrák légiósunk. Ez történelem.

Miguel és Sebastian hétfőn közösen ismerkedett meg a várossal. H. Nagy Máté marketing és kommunikációs igazgató volt az idegenvezető a belvárosi sétán. Mesélt, a srácok kérdeztek, sétáltak egyet a hűs árnyékban a Széchenyi téri platánfák alatt, majd megcsodálták kívül-belül a szegedi Dómot. Bőszen készítették a fotókat a közel 40 perces kis túrán. Ezután egyelőre még kívülről megnézték az épülő új Arénánkat: „Ez komoly lesz” – jött a megállapítás mindkettőjüktől. Mivel mindenki megéhezett, így nem volt kérdés, hogy a túra után együtt ebédeljünk, megmutassuk nekik a helyi specialítást, a halászlét.

Mindketten érdeklődőek voltak, de legtöbbször természetesen a kézilabda játszotta a főszerepet. Szóba került a Bajnokok Ligája, az új szezon, az, hogy melyik 16 csapat kerülhet fel a főtáblára, ahol már mi, a #kékek ott vagyunk. Közben már a halászlét kanalazták, és elismerően szóltak az ételről. Nagyon várják már, hogy felhúzhassák a szegedi mezt, Miguel tréfásan meg is jegyezte, hogy ő csak sötétebb #kékekre váltott, a szíve neki mindig is ezért a színért dobogott. Portugál irányítónk csak később csatlakozik a kerethez, hiszen hazája válogatottjával ott lesz Tokióban, a nyári olimpia játékokon.

Kedden úgy mentek el Szegedről, hogy már kiválasztották a lakásukat, megismerkedhettek a Lexus autójukkal, és már attól sem kell tartaniuk, hogy eltévednek a városban, hiszen alapos kiképzést kaptak a legjobb helyekről, hova érdemes betérni, hol kellemes sétálni.

Közzétéve: 2021.06.22.

TOVÁBBI HÍREK

2021
07/26
Felméréssel indult a felkészülés

Csapatunk hétfő délelőtt elkezdte a felkészülést a 2021-2022-es szezonra. Felméréssel indult az első nap.

2021
07/23
Dr. Szűcs Ernő Péter: megyünk tovább csak előre!

Július 26-án elkezdjük a felkészülést a 2021–2022-es szezonra. Az új idény rengeteg izgalmat és különleges eseményt tartogat majd. Klubunk elnökével, dr. Szűcs Ernő Péterrel beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR