Augusztus 11-én játsszuk az első edzőmeccset

Vissza
Augusztus 11-én játsszuk az első edzőmeccset

Csapatunk július 26-án kezdi el a felkészülést. Immár hivatalos, hogy az első edzőmeccsünket augusztus 11-én (szerda) itthon játsszuk a Dabas ellen.

A meccsmentes időszakban sem áll meg az élet klubunk életében. Tervezzük, szervezzük a nyarat. Arról már beszámoltunk, hogy a keret július 26-án lát munkához, majd 28-án elindul Roglára, ahol edzőtáborban vesz részt.

Természetesen több edzőmeccset is szeretnénk játszani, de van még olyan időpont, ahová keressük az ellenfelet. Az viszont immár biztos, hogy augusztus 11-én (szerda) 17 órakor itthon láthat először bennünket a #handballfamily. Ekkor a Dabas lesz majd ellenfelünk. A felkészülési találkozót azok a szurkolóink tudják megnézni, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A 18 éven aluliak kísérővel bejöhetnek majd a meccsre.

Immár az is biztos, hogy augusztus 19-én és 21-én is a jó öreg sporiban teszteljük magunkat. Ezen a két meccsen a Szegeden edzőtáborozó, norvég bajnok Elverum Handball lesz majd az ellenfelünk.
Eddig ezek a meccsidőpontok és ellenfelek az ismertek. Amint frissül a programunk, úgy egyből tájékoztatjuk majd a szurkolóinkat is. Az utolsó megmérettetésünk pedig az augusztus utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő X. Kanizsa-kupa lesz majd.

 

Közzétéve: 2021.06.21.

TOVÁBBI HÍREK

2021
07/26
Felméréssel indult a felkészülés

Csapatunk hétfő délelőtt elkezdte a felkészülést a 2021-2022-es szezonra. Felméréssel indult az első nap.

2021
07/23
Dr. Szűcs Ernő Péter: megyünk tovább csak előre!

Július 26-án elkezdjük a felkészülést a 2021–2022-es szezonra. Az új idény rengeteg izgalmat és különleges eseményt tartogat majd. Klubunk elnökével, dr. Szűcs Ernő Péterrel beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR