Július 26-án kezdjük meg a felkészülést

Vissza
Július 26-án kezdjük meg a felkészülést

Csapatunk tagjai a szabadságukat töltik. Immár hivatalos, hogy július 26-án (hétfő) látunk munkához.

Van mit kipihenni. Hosszú volt a szezon, de csodásan zártuk a 2020-2021-es idényt. Bajnokok lettünk, immár a negyedik aranyérmünket szereztük meg a magyar bajnokságban. Erre visszagondolni még mindig csodás érzés.

A csapat tagjai a szabadságukat töltik. Egyelőre még senki sem gondol a kézilabdára. Többen már nyaralnak, töltődnek, a családtagjaikkal pihennek. Még van idejük bőven, jó pár nap még hátra van a kézilabdamentes időszakból.

Immár hivatalos, hogy július 26-án (hétfőn) látunk munkához. A szokásos orvosi vizsgálatokkal kezdjük a felkészülést, de délután már edzés tart Juan Carlos Pastor vezetőedző és a szakmai stábja. Az első két nap még Szegeden lesz a keret. Július 28-án (szerda) viszont buszra száll, és egészen a szlovéniai Rogláig repeszt a csapat. Csodaszép környezetben kezdi meg az edzőtábort, igaz, ebből nem sokat élveznek majd a játékosok, mert kőkemény napok várnak rájuk a magaslati edzőtáborban. Ilyen az élet, kell a jó alap, mert a jó kondira mindig nagy szükség lesz. Augusztus 6-ig (péntek) maradunk Roglán, ezután térünk haza.

Azért egy kicsit pörgessük vissza a naptárunkat, mert július 2. (péntek) egy fontos időpont lesz minden #kékek számára. Ekkor tartják Bécsben a Bajnokok Ligája-sorsolását, kiderül, hogy kikkel kerülünk egy csoportba. Mivel bajnokok lettünk, így mi alapból bekerültünk a legjobb 16 csapat közé, várhatjuk a sorsolást.

Biztos sokakat érdekel, hogy mikor lesznek majd az edzőmeccseink. Alakul a program, jó hír, hogy többször is játszunk majd itthon. Amint véglegesek az ellenfelek, egyből beszámolunk az időpontokról, és arról, ki ellen lépünk pályára az újszegedi sportcsarnokban. A tervek szerint augusztus utolsó hétvégéjén a vajdasági Magyarkanizsán, a X. Kanizsa-kupán veszünk részt, így meccsekben, izgalmakban nem lesz hiány a felkészülés alatt sem.

A meccsmentes időszakot is próbáljuk kitölteni, szombaton jön a 10. #kékek podcast, a Rádió 88 stúdiójában klubunk elnökével, dr. Szűcs Ernő Péterrel beszélgetünk, így érdemes lesz meghallgatni az újabb epizódot.

Cikk: Süli Róbert

Közzétéve: 2021.06.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR