Visszavonultatjuk a legendás 8-ast, Jonas Källman mezét

Vissza
Visszavonultatjuk a legendás 8-ast, Jonas Källman mezét

Klubunk évzáróján dr. Szűcs Ernő Péter elnök bejelentette, hogy visszavonultatjuk csapatkapitányunk, Jonas Källman 8-as számú mezét.

Legenda. Kétszeres magyar bajnok, egyszeres Magyar Kupa-győztes és EHF-kupagyőztes. A sportág klasszisa. A MOL-PICK Szeged történetének legeredményesebb Bajnokok Ligája-gólszerzője (325 találat), a sportág nemzetközi klasszisa. Ha röviden jellemezni kellene #kékek szempontból Jonas Källmant, akkor ezt a legfontosabb kiemelni.

Példakép, harcos, a csapatkapitány, kiváló ember és családapa. Ez pedig az ő személyisége. 2014-ben érkezett hozzánk. Gyorsan meghatározó alakja lett a csapatunknak, hihetetlen tapasztalata, játéktudása hatalmas hatással volt minden játékosra. Hét és fél évet töltött el nálunk. Szegedi lett, a város büszkesége. Csodásan zárta a pályafutását, kapitányként a negyedik bajnoki címhez segített bennünket.

Hétfő kora délután a csapat évzáró összejövetelén dr. Szűcs Ernő Péter elnök bejelentette, hogy a legendás 8-ast, Jonas Källman mezét visszavonultatjuk és az új Arénánkban az egyik szektor az ő nevét viseli majd.

Ő az első játékos, akinek a kék szerelése majd felkerül az új Arénánk falára. Minden idők legeredményesebb szegedi csapatkapitánya egy bekeretezett nyolcas mezt kapott ajándékba, de a csapattársak is meglepték egy ajándékkal, illetve a szegedi szurkolók is kedveskedtek neki. Érzelmekkel teli volt ez a kis ünnepség, a könnycseppek sokunk arcán megjelentek.

Köszönjük, Jonas Källman. Legenda vagy! Legenda maradsz örökre Szegeden!

 

Közzétéve: 2021.06.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR