Juan Carlos Pastor: a szurkolótáborunk a legnagyobb erő

Vissza
Juan Carlos Pastor: a szurkolótáborunk a legnagyobb erő

Szerdán 19 órakor megkezdődik a K&H férfi kézilabda liga döntője. Az első meccset hazai pályán vívjuk a Veszprém ellen, a visszavágót szombaton rendezik. Vezetőedzőnkkel, Juan Carlos Pastorral beszélgettünk.

- Jön az a párharc, amelyet mindenki vár: a döntő! Mit érez?

- Nagyon hosszú volt ez az idény, de nagyon várom már ezt a két meccset. Sokat vártunk rá. Közel egy hete a fináléra készülünk, furcsa is ez, hiszen legtöbbször egy héten két találkozót játszottunk. Ez nagyon jó. Nagyon fontos az első meccs, mert ha ez nem sikerül, akkor nem sok esélyed van a visszavágón. Azon dolgozunk, hogy jól sikerüljön, és legyen esélyünk a visszavágón.

- Mit lát a fiúkon, a játékosokon?

- Nagy akaratot, ez a legfontosabb. Érződik rajtuk, hogy nyerni akarnak, eljött az idő, hogy bajnokságot nyerjünk. Három nap alatt eldől, hogy ki lesz a magyar bajnok. A legfontosabb dolgunk most az, hogy levegyük a nyomást a játékosokról, felszabadultak legyenek. Minden részletre oda kell figyelünk, ezen a szinten hatvan percen keresztül koncentrálni kell. Tisztában vagyunk vele, hogy az ellenfelünknél kiváló játékosok szerepelnek, képesek váratlan egyéni megoldásokra és a páros kapcsolatuk is magas szinten van.

- Ebben a szezonban háromszor találkoztunk a Veszprémmel. Eddig nem jártunk sikerrel, de lehet ezekből a meccsekből tanulni?

- Minden találkozóból lehet tanulni. Az igaz, hogy igazán egyszer sem voltunk a topon, de sok mindent lehet használni ezekből a meccsekből, és tanulni a hibákból. A legnagyobb plusz a szurkolótáborunk lehet. Ők nagyon fontosak nekünk, nagyon hiányoztak. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas erőt adnak nekünk, velük sikerül olyan eredményt elérni, amely biztató lesz a szombati visszavágóra. Győzelemre, előnyre hajtunk, mert 2021-ben ismét szeretnénk bajnoki címet ünnepelni.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2021.06.01.

TOVÁBBI HÍREK

2021
06/22
Miguel és Sebastian Szegeddel ismerkedett

Szegeden járt két új játékosunk, Miguel Martins és Sebastian Frimmel. Megmutattuk nekik a várost és megkóstoltattuk a szegedi halászlét.

2021
06/22
A 10. #kékek podcast vendége: dr. Szűcs Ernő Péter

Elkészült a 10. #kékek podcast. A Rádió 88 stúdiójában klubunk elnökével, dr. Szűcs Ernő Péterrel beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR