Hétfőtől jegyértékesítés a sportcsarnokban

Vissza
Hétfőtől jegyértékesítés a sportcsarnokban

Még három hazai meccsünk van hátra a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszából. A meccsekre hétfőtől az újszegedi sportcsarnokban is lehet belépőt vásárolni.

A héten két meccset játszunk a K&H férfi kézilabda ligában, a jövő héten egyet. Az utolsó három találkozót hazai pályán vívjuk. Előbb szerdán a Tatabányát, szombaton a Dabast, jövő héten szerdán pedig a Gyöngyöst látjuk vendégül. Ezekre a bajnokikra a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink bejöhetnek.

 A jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet már belépőt vásárolni, elővételben pedig hétfőtől péntekig az újszegedi sportcsarnokban is. A pénztár 15 órakor nyit, és egészen 18 óráig tart nyitva. Meccsnapon is 15 órakor van nyitás.

Jegyárak

Hosszú oldal (ABCD, valamint GHIJ szektorok): 1490 Ft

Kapu mögötti oldal (KL szektorok): 990 Ft

A 2019-2020-as szezonban bérlettel rendelkezők számára (kizárólag személyesen):

Hosszú oldal: 1290 Ft

Kapu mögötti szektor: 790 Ft

A #HandballFamily minden tagjára, hangjára, tapsára szükségünk van a megváltozott körülmények között is. Egészségünk megőrzése továbbra is elsődleges fontosságú, így minden szurkolónktól türelmet és együttműködést kérünk. Figyeljünk egymásra, kérjük, hogy az arcot eltakaró maszk a csarnokban tartózkodás során végig legyen rajtatok (a szájat és az orrot is takarva), a beléptetésnél, a mosdóknál és a büféknél is figyeljetek a megfelelő távolság tartására, valamint használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket. 

További hazai mérkőzéseink az alapszakaszban

2021. május 19., 18 óra: MOL-PICK Szeged-Tatabánya

2021. május 22., 18. 30: MOL-PICK Szeged-Dabas

2021. május 26., 18 óra: MOL-PICK Szeged- Gyöngyös

Közzétéve: 2021.05.17.

TOVÁBBI HÍREK

2021
06/22
Miguel és Sebastian Szegeddel ismerkedett

Szegeden járt két új játékosunk, Miguel Martins és Sebastian Frimmel. Megmutattuk nekik a várost és megkóstoltattuk a szegedi halászlét.

2021
06/22
A 10. #kékek podcast vendége: dr. Szűcs Ernő Péter

Elkészült a 10. #kékek podcast. A Rádió 88 stúdiójában klubunk elnökével, dr. Szűcs Ernő Péterrel beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR