Visszatérhetnek szurkolóink a lelátóra

Vissza
Visszatérhetnek szurkolóink a lelátóra

A Ferencváros elleni hazai mérkőzésünket végre ismét szurkolók előtt játsszuk. Fontos információk!

Itt a jó hír, nekünk, nektek, szóval mindenkinek! A védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink immár a lelátóról szurkolhatnak a #kékeknek. Hazánkban a beoltottak száma pénteken elérte a 4 millió főt, így a hatályos kormányrendelet értelmében a május 5-én (szerdán) 18 órakor kezdődő Ferencváros elleni K&H férfi kézilabda liga találkozót már nézők részvételével rendezhetjük.

Belépés

A belépés alapvető feltétele a védettségi igazolvány. Az oltást igazoló papír a belépéshez nem elég, feltétlenül a védettséget hivatalosan igazoló plasztikkártyára van szükség. 18 év alattiak csak kísérővel (csak olyannal, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal) léphetnek be. A belépés előtt az okmányokat (védettségi igazolvány, személyi igazolvány, vagy útlevél) a biztonsági személyzet a jegy mellett mindenkitől kéri. Lázmérésre is sor kerül, 37,5 Celsius fok feletti testhőmérséklet esetén a belépés nem engedélyezett. A beléptetés 18.15-ig tart. A megemelkedett adminisztrációs kötelezettség miatt kérjük minden szurkolónkat, hogy időben érkezzen a mérkőzésre. A beléptetés során türelmeteket és együttműködéseteket kérjük.

Jegyértékesítés

Az alapszakaszból hátra lévő mérkőzéseinkre a személyes jegyértékesítés május 3-án hétfőn, 15 órakor kezdődik az újszegedi sportcsarnokban.

Az online jegyértékesítés kezdete: május 4., 15 óra.

Jegyértékesítés:

Május 3.- 7.

Újszegedi sportcsarnok

15 óra és 18 óra között

Jegyeink minden hátralévő hazai mérkőzésünkre megvásárolhatóak.

Jegyárak

Hosszú oldal (ABCD, valamint GHIJ szektorok): 1490 Ft

Kapu mögötti oldal (KL szektorok): 990 Ft

A 2019-2020-as szezonban bérlettel rendelkezők számára (kizárólag személyesen):

Hosszú oldal: 1290 Ft

Kapu mögötti szektor: 790 Ft

Csak közösen

A #HandballFamily minden tagjára, hangjára, tapsára szükségünk van a megváltozott körülmények között is. Egészségünk megőrzése továbbra is elsődleges fontosságú, így minden szurkolónktól türelmet és együttműködést kérünk. Figyeljünk egymásra, kérjük, hogy az arcot eltakaró maszk a csarnokban tartózkodás során végig legyen rajtatok (a szájat is az orrot is takarva), a beléptetésénél, a mosdóknál és a büféknél is figyeljetek a megfelelő távolság tartására, valamint használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

Lesz élő közvetítés

Azok a szurkolók sem maradnak le a meccsről, akik nem tudnak kijönni, mert a Szeged TV jóvoltából klubunk YouTube-csatornáján élőben közvetítjük a Ferencváros, valamint a Komló elleni mérkőzéseket.

További hazai mérkőzéseink az alapszakaszban

2021. május 05., 18 óra: MOL-PICK Szeged- FTC

2021. május 07. 18 óra: MOL-PICK Szeged- Komló          

2021. május 19., 18 óra: MOL-PICK Szeged-Tatabánya

2021. május 22., 18 óra: MOL-PICK Szeged-Dabas

2021. május 26., 18 óra: MOL-PICK Szeged- Gyöngyös

Közzétéve: 2021.05.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR