Lele Ambrus volt a 9. #kékek podcast vendége

Vissza
Lele Ambrus volt a 9. #kékek podcast vendége

Elkészült a 9. rész, a #kékek podcast legújabb adása. A Rádió 88 stúdiójában klubunk legendájával, Lele Ambrussal beszélgettünk.

Itt a 9. rész, elkészült a #kékek podcast újabb adása. Süli Róbert és Szabó Ferenc a Rádió 88 stúdiójában klubunk legendás játékosával, Lele Ambrussal beszélgetett. Természetesen felidézték a tápéi gyermekéveket, azt, hogy először futballkapus volt, nyolcadikosként játszotta az első kézilabdameccsét, amelyet 2-1-re nyertek meg a suli csapatával.

Az egykori válogatott játékos elárulta, hogy sokat köszönhetett Ludányi Mártonnak, aki fiatalként egyengette az útját, de felidéztük az első nagy győzelmet, az 1977-es MK-elsőséget, a KEK-szereplést, a '80-as moszkvai olimpiát, az újabb MK-sikereket. A közönség nagy kedvence mesélt a csapatról, a vicces társakról, arról, hogy miként élték meg, hogy nem mehettek az 1984-es olimpiára. Természetesen szóba kerültek a grazi évek, a civil munka, a 2007-es bajnoki cím, gyermeke, Ákos, és az épülő új Aréna is. Sztorikban most sem volt hiány, mint eddig, most is a nevetés azért fontos szerepet játszott a beszélgetés alatt.

Mindenkinek jó szórakozást a 9. #kékek podcasthez!

 

Közzétéve: 2021.04.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR