Rangadót játszunk Tatabányán

Vissza
Rangadót játszunk Tatabányán

Szombaton a K&H férfi kézilabda ligában 19 órakor rangadót játszunk a Tatabánya otthonában. A meccset az M4 Sport+ élőben adja.

Az biztos, hogy ez most más kávéház lesz, mint a TIPPMIX Magyar Kupa negyeddöntőjében lejátszott találkozó. Azon a meccsen parádésan kezdtünk a Tatabánya otthonában, amely döntőnek bizonyult, és magabiztosan 29-22-re nyertünk.

Szombaton 19 órakor azonban már a K&H férfi kézilabda ligában lépünk pályára, méghozzá idegenben. Az egykori Bányász, amely a bajnokság legpatinásabb klubja  – 1942-ben alapították  – , remek formában van, áprilisban négy bajnokit játszott, és négyszer nyert. A héten szerdán a Budakalászt verték meg otthon 31-25-re, előtte a Ceglédet 27-22-re. Idegenben, Gyöngyösön diadalmaskodtak 29-23-ra, és a Balatonfüredet is legyőzték 28-24-re.

Az biztos, hogy az MK-ban aratott sikerünk erőt kell, hogy adjon a rangadóra. Az egy remek alap lehet, akkor kiválóan működött a védekezésünk, Mikler Roland révén volt egy parádés kapusteljesítményünk, és a helyzeteinket is magabiztosan használtuk ki. Jobbszélsőnk, Mario Sostaric az említett meccsen hat találattal vette ki részét a győzelemből.

– Kemény meccsre számítok, mert ez a jellemző, amikor a Tatabányával játszunk. Biztos vagyok benne, hogy az első pillanattól kezdve odateszik majd magukat és szeretnének legyőzni bennünket. Azt a játékot kell megismételnünk, amit a Magyar Kupában nyújtottunk ellenük, és akkor minden rendben lesz. Akkor hihetetlen jól kezdtünk, ez döntő volt, mert esélyük sem volt visszajönniük a meccsbe. Fontos lesz, hogy a védekezésünk magas szinten legyen, mert ha ez jól működik, akkor magabiztosan szerezhetjük meg a győzelmet – nyilatkozta Mario Sostaric.

A szombati rangadót az M4 Sport+ élőben adja, mi pedig a megszokott módon közösségi felületeinken videókkal, fotókkal és friss hírekkel jelentkezünk.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2021.04.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR