Szombaton Abonyban a Cegléddel játszunk

Vissza
Szombaton Abonyban a Cegléddel játszunk

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 17. fordulójában Abonyban, a Ceglédi KKSE ellen lépünk pályára.

Újból a magyar első osztályú bajnokságban, a K&H férfi kézilabda ligában vár ránk feladat. Szombaton 18 órakor Abonyban a Ceglédi KKSE ellen lépünk pályára. A Pest megyei együttes létesítményét felújítják, ezért rendezik a meccset más helyszínen.

Az idei szezonban már találkoztunk a CKKSE-vel, az újszegedi sportcsarnokban lejátszott találkozón 42-21-re nyertünk. Eddig 31 meccset játszottunk ellenük az NB I-ben. 27-szer legyőztük őket, kétszer döntetlent értünk el, kétszer pedig vereséget szenvedtünk. Zsinórban eddig 21-szer diadalmaskodtunk, az elmúlt években egyetlen egyszer sem volt kérdés, hogy magabiztosan szerezzük meg a két pontot.
962 gólt dobtunk, 717-et kaptunk, így akár már ezen a bajnokin megszerezhetjük a 1000. NB I-es gólunkat ellenük. Bánhidi Bence szép jubileumhoz érhet, válogatott játékosunk 100. NB I-es meccsét játszhatja kék mezben.

A Cegléd eddig 16 meccset játszott az idei szezonban. Kétszer nyertek, legyőzték hazai pályán a Dabast és a Ferencvárost, kétszer döntetlent játszottak, tizenkétszer pedig kikaptak. Jelenleg 6 ponttal a 13. helyen állnak a bajnokságban.

A meccset a hazai csapat YouTube-csatornáján élőben közvetíti.

Így nyertünk februárban:

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

 

Közzétéve: 2021.04.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR