#handballfamily! Velünk lesztek a pályán

Vissza
#handballfamily! Velünk lesztek a pályán

Kapitányunk karszalagja immár alapítónk, Ludányi Márton legendás mondatait hordozza. "Az, hogy ez van, az Szeged jellegzetessége! Tartsuk meg, de vigyázzunk rá!”

"Az, hogy ez van, az Szeged jellegzetessége! Tartsuk meg, de vigyázzunk rá!” – ezt alapítónk, Ludányi Márton nyilatkozta évekkel ezelőtt a #kékek stábjának.

Ezek a mondatok sokat elárulnak arról, hogy a #handballfamily mennyire szereti a csapatunkat, micsoda érzelmek vesznek körül bennünket. Ez ad nekünk most is erőt, kitartást, hitet.

Komoly feladatok, komoly meccsek előtt állunk. Az, hogy nem lehet velünk a legnagyobb támaszunk, a szurkolótáborunk, nagyon rossz. De tudjuk, hogy most is mennyien, de mennyien szorítanak nekünk, éppen ezért Marci bácsi szavait immár a csapatkapitányi szalagra írtuk, hogy pályára vigyük azt a szellemiséget, amely talán egyedülálló Európában. Ti is velünk lesztek minden meccsen, Ti is velünk küzdötök már szerdán a Kiel ellen a Bajnokok Ligájában. Velünk lesztek, és reménykedünk benne, hogy hamarosan ez tényleg így lesz, mert jó lenne ismét együtt lenni.

Bízunk benne, hogy ezzel a videóval kicsit megdobogtatjuk a szíveteket, meccshangulatba kerültök. Ludányi Márton mellett dr. Bérczi Mihály alapítónk is nyilatkozik és beviszi az öltözőbe a karszalagot. Két legendás kapitányunk, Fekete Róbert és Mezei Richárd is elmeséli, milyen volt a bajnokcsapat vezérének lenni. Telis tele van érzelmekkel a kisfilmünk, amely valójában megmutatja, hogy miért vagyunk Mi #handballfamily.

Jó szórakozást! Csak előre!

 

Közzétéve: 2021.03.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR