Búcsú Tyetyák Tibortól

Vissza
Búcsú Tyetyák Tibortól

52 éves korában elhunyt Tyetyák Tibor, a Pick Szeged egykori válogatott kapusa.

Tibi! Nem olyan régen azt mondtad nekünk, hogy nem jártál már évek óta nálunk, de örökre szegedi maradsz. A Pick Szeged neked örökre szent, pályafutásod csúcsa volt, hogy minket erősíthettél.

Jó volt hallani, hogy milyen büszke vagy arra, hogy ezt a klubot szolgáltad. Tagja voltál annak a történelmi csapatnak, amely először játszott a legjobbak között, 1996-ban bemutatkozhattunk veled a kapuban a BEK-ben, a BL elődjében. Tőlünk lettél válogatott kapus, a világbajnokságon negyedik lettél a nemzeti együttessel, ez is mutatja, hogy itt, Szegeden értél a csúcsra.

Idén nyáron lettél volna még csak 52 éves. Sokaknak mondtad, ha elkészül az új Aréna, eljössz hozzánk, mert a tévében figyelsz minket, szurkolsz a #kékeknek, de azért a szegedi közönség soraiban biztos, hogy más a hangulata a meccsnek, mert ilyen szurkolótábor kevés van a világon.

Most ez a tábor, a szeretett klubod nagyon szomorú. Könnyeket hullajt. Meghasad a szívünk, hogy ilyen fiatalon elvesztettünk.

Tyetyák Tibor, nyugodj békében! Emléked megőrizzük!

Közzétéve: 2021.03.29.

TOVÁBBI HÍREK

2021
04/17
Jó játékkal nyertünk Tatabányán

Magabiztos győzelmet arattunk a K&H férfi kézilabda liga rangadóján. A Tatabánya otthonában 18-11-es félidő után 31-24-re nyertünk.

2021
04/15
Rangadót játszunk Tatabányán

Szombaton a K&H férfi kézilabda ligában 19 órakor rangadót játszunk a Tatabánya otthonában. A meccset az M4 Sport+ élőben adja.

AZ ÖSSZES HÍR