Tartalékosan, fiatalokkal vesszük fel a küzdelmet a rangadón

Vissza
Tartalékosan, fiatalokkal vesszük fel a küzdelmet a rangadón

Vasárnap 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára.

A gondjaink tovább szaporodtak. Jelenleg a Mikler Roland, Mirko Alilovic, Jonas Källman, Dmitrij Zsitnyikov, Dean Bombac, Matej Gaber, Mario Sostaric keret áll rendelkezésére Marko Krivokapicsnak. Juan Carlos Pastor már elhagyhatja a karantént, de ameddig nincs negatív koronovírus-tesztje, addig nem dolgozik a csapat mellett.

Luka Stepancic, Nik Henigman, Borut Mackovsek és Bánhidi Bence sérült. Napról napra jobban érzik magukat, de még nincsenek meccsre kész állapotban. Kecskés Dánielt az orvosi stábunk vizsgálja, a tehetséges szélső a junior válogatott összetartásán szenvedett térdszalagszakadást. Stanislav Kaspárek keze még az Orosháza elleni hazai bajnokin sérült meg, a válogatott kötelezettsége után nem javult az állapota, így ő sem tud edzeni. Csakúgy, mint Rosta Miklós, aki a válogatott héten lett beteg. Szerencsére a tesztjei negatívak, de továbbra sincs jól, így otthonában gyógyul. Bodó Richárd, Bogdan Radivojevics, Joan Canellas és Martin Stranovsky jól van, de egyelőre még nem edzhetnek, rájuk még vizsgálatok várnak, hogy visszatérhessenek.

Kevesen maradtunk, éppen ezért klubunk kérelmezte a Magyar Kézilabda Szövetségnél, hogy a csapatok idény közben igazolhassanak játékosokat (mely lehetőséget majdnem minden európai ország kézilabdás sportszövetsége és az EHF is biztosította a klubok részére). A klubok többségének elutasítása miatt, ezt a segítséget nem engedélyezték részünkre sem, így hét játékosunk maradt a felnőtt keretből.

Vasárnap pedig következik a rangadó, a Telekom Veszprém elleni idegenbeli fellépés. A keretet fiatalokkal töltjük fel, megyünk, játszunk, küzdünk, amely mindig is jellemző volt ránk.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2021.03.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR