Marko Vujin a MOL-PICK Szeged játékosa

Vissza
Marko Vujin a MOL-PICK Szeged játékosa

A mai orvosi vizsgálatokat követően klubunk a Bajnokok Ligája szezon végéig szóló szerződést kötött a rutinos jobbátlövővel, Marko Vujinnal.

Az EHF idei szabályozása alapján a csapatok nevezhetnek szezon közben egy olyan játékost, aki már más csapatban is pályára lépett a Bajnokok Ligája aktuális kiírásában. Marko Vujin, a szabályozások értelmében kizárólag az EHF Bajnokok Ligájában lehet segítségünkre.

Juan Carlos Pastor , a MOL-PICK Szeged szakmai igazgatója:
– Mindenki előtt ismert, hogy milyen kihívásokkal küzdünk, Luka Stepancic sérülése miatt mindenképpen szükségünk van egy azonnal bevethető, tapasztalt játékosra a jobbátlövő poszton. Marko Vujin erősítést jelent, érkezésével bővülnek a lehetőségeink, és nekünk az most a legfontosabb, ami szurkolóinknak is: a lehető legjobb eredményt elérni a BL-ben is.

Marko Vujin: 
– Örülök, hogy csatlakozhattam a MOL-PICK Szeged csapatához. Tudom, hogy a jelenlétem mit jelent a szurkolók számára, sajnálom, éretlenül viselkedtem, fiatal voltam, nem volt sportemberhez és a két csapathoz méltó, éppen ezért szeretnék elnézést kérni a szegedi szurkolóktól is. A MOL-PICK Szeged mezében minden erőmmel azon leszek, és csak arra szeretnék koncentrálni, hogy a Bajnokok Ligájában továbbjutáshoz segítsem a csapatot és végre örömet is adhassak a szegedi szurkolóknak, valamint a #kékek családjának, a #HandballFamily-nek.

Közzétéve: 2021.03.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR