A Magyar Kézilabda Szövetség és a MOL-PICK Szeged közös közleménye: Bodó Richárd

Vissza
A Magyar Kézilabda Szövetség és a MOL-PICK Szeged közös közleménye: Bodó Richárd

A Magyar Kézilabda Szövetség és a MOL-PICK Szeged közös közleménye: Bodó Richárd

Bodó Richárd a válogatott március 12-i, valamint március 14-i, Szlovákia elleni EURO-CUP mérkőzését megelőző kötelező PCR tesztje pozitív eredményt mutatott. A teszt a felkészülést megelőzően történt, így a válogatott tagjainak nem kell karanténba vonulnia. A játékos jól van, tünetei nincsenek. A MOL-PICK Szeged játékosai hetente többször vesznek részt mind kötelező antigén, mind pedig PCR-teszteken, a csapatnál Bodó Richárdon kívül új fertőzés nem merült fel. A játékos járványügyi elkülönítése megtörtént, jelenleg karanténidejét tölti.
 
Bodó Richárd: -
Nagyon szomorú és csalódott vagyok a történtek miatt. Ősszel a csapatból elsőként kaptam el a koronavírust, most pedig ismét fertőzött vagyok. Nem nagyon tudok mit mondani, rendkívül lesújtott a hír. Jól voltam, jó formában játszottam, vasárnap a Balatonfüred ellen 9 gólig jutottam. Alig vártam a válogatott összetartást, a Szegeddel pedig a Veszprém elleni rangadóra, a Kiel elleni BL-párharcra, illetve a Magyar Kupa befejező részére készültünk, ezek azok a mérkőzések, a szezonnak az a szakasza, amit a legjobban várunk. Nincs mit tennem, most sokadszor következik a kötelező pihenés, nagyon remélem, hogy tüneteim ezúttal nem lesznek.

Közzétéve: 2021.03.09.

TOVÁBBI HÍREK

2021
07/26
Felméréssel indult a felkészülés

Csapatunk hétfő délelőtt elkezdte a felkészülést a 2021-2022-es szezonra. Felméréssel indult az első nap.

2021
07/23
Dr. Szűcs Ernő Péter: megyünk tovább csak előre!

Július 26-án elkezdjük a felkészülést a 2021–2022-es szezonra. Az új idény rengeteg izgalmat és különleges eseményt tartogat majd. Klubunk elnökével, dr. Szűcs Ernő Péterrel beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR