A PICK KÉZILABDA ZRT. KÖZLEMÉNYE: KORONAVÍRUS

Vissza
A PICK KÉZILABDA ZRT. KÖZLEMÉNYE: KORONAVÍRUS

A PICK KÉZILABDA ZRT. KÖZLEMÉNYE: KORONAVÍRUS

A Flensburg-Handewitt elleni EHF Bajnokok Ligája mérkőzés előtti kötelező koronavírus teszten csapatunk stábjának egyik tagja pozitív koronavírus tesztet produkált. A betegség tüneteit nem mutatja, klubunk pedig mindenben támogatja. Járványügyi elkülönítése azonnal megtörtént. A csapat minden más tagjának teszteredménye negatív. Hivatalos, járványügyi karanténban kizárólag a fertőzött stábtag tartózkodik, a többiek tesztelése továbbra is folyamatos.

A pozitív teszteredményről klubunk az EHF-et, a járványügyi hatóságokat, valamint a Flensburg-Handewitt csapatát azonnal értesítette. Soros ellenfelünk jelenleg Németországban tartózkodik.

A mérkőzés lebonyolításával kapcsolatban az EHF azonnali döntést hozott és azt hivatalosan is törölte. A szövetség tájékoztatása alapján a mérkőzés pontjairól a holnapi nap folyamán hoz döntést.

Klubunk eddig is a szokásosnál szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezetett be és a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy sportolóink, stábtagjaink, valamint munkatársaink egészségét megőrizzük.

Az eset kapcsán felmerülő további fejleményekről amint további, megosztható információval rendelkezünk a szurkolóinkat és a nyilvánosságot tájékoztatjuk.

Szeged, 2021. 02. 27.

Közzétéve: 2021.02.27.

TOVÁBBI HÍREK

2021
04/17
Jó játékkal nyertünk Tatabányán

Magabiztos győzelmet arattunk a K&H férfi kézilabda liga rangadóján. A Tatabánya otthonában 18-11-es félidő után 31-24-re nyertünk.

2021
04/15
Rangadót játszunk Tatabányán

Szombaton a K&H férfi kézilabda ligában 19 órakor rangadót játszunk a Tatabánya otthonában. A meccset az M4 Sport+ élőben adja.

AZ ÖSSZES HÍR