A #HandballFamily századosait köszöntöttük

Vissza
A #HandballFamily századosait köszöntöttük

Dr. Szabó István és Dobozi Iván klubunk minden Bajnokok Ligája győzelmének részese volt, míg Süli Róbert is nagyszerű jubileumhoz érkezett.

Történelmi heteket élünk, az FC Porto elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen csapatunk megszerezte történelmének 100. győzelmét a sorozatban, majd először nyertünk Szkopjéban, a HC Vardar 1961 elleni hazai győzelemmel pedig először tudtuk oda-vissza megverni a 2017-ben és 2019-ben is BL győztes észak-macedón csapatot, a visszavágón ráadásul Bogdan Radivojevics megszerezte 100. (majd 101., 102. és 103.) gólját a Bajnokok Ligájában #kékek mezben.

A nagyszerű jubileumok ezzel nem értek véget. A #kékek család és a #HandballFamily három nagyra becsült tagja is kerek számhoz érkezett. Csapatunk orvosa, dr. Szabó István (aki éppen legutóbbi podcast adásunkban mesélt az elmúlt 33 évről a klubnál), valamint Dobozi Iván, a MOL-PICK Szeged technikai vezetője mind a 210. Bajnokok Ligája mérkőzésünknek, így minden győzelmünknek (melyek száma azóta már 102-re nőtt a HC Vardar 1961 elleni duplával) részese volt.

Süli Róbert, mérkőzéseink szpíkere, podcastünk és vlogunk hosztja, valamint a MOL-PICK Szeged sajtófőnöke is jubilált a Bajnokok Ligájában. Robi a tegnapi mérkőzésünkön 100. alkalommal volt a csarnok és a csapatunk hangja.

Jubilánsainkat dr. Szűcs Ernő Péter, klubunk elnöke köszöntötte.

Doki, Ivu, Robi! Büszkék vagyunk rátok! Köszönettel tartozunk azért, hogy méltóképpen képviseltétek és képviselitek a mindennapokban is színeinket, címerünket. A MOL-PICK Szeged története veletek lehet egész. A 200.-on találkozunk!

Az ünnepről, valamint 102. Bajnokok Ligája győzelmünkről szurkolóink a Kékek március 5-i adásából tudhatnak meg többet, melyben dr. Szabó István, Dobozi Iván és Süli Róbert is megszólal.

Cikk: H. Nagy Máté
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2021.02.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR