A 6. #kékek podcast vendége Szabó István csapatorvos

Vissza
A 6. #kékek podcast vendége Szabó István csapatorvos

Immár elkészült a 6. #kékek podcast. A vendég a MOL-PICK SZEGED csapatorvosa, dr. Szabó István volt.

„Doki!” – nem túlzás azt állítani, hogy dr. Szabó Istvánt nagyon sokan ismerik. Mindenki így szólítja, ha pedig valakit a becenevén emlegetnek, azt nagyon szeretik, kedvelik. A MOL-PICK SZEGED csapatorvosa csupaszív ember, aki sohasem mond nemet. Hívhatják éjjel, kora reggel, ő egyből segít. Hihetetlen jó kapcsolatot ápol mindenkivel, imádja a kézilabdát, a #kékeket, azt a hangulatot, amely körülveszi a csapatot. Mindig kiemeli: őt ez tartja fiatalon.

A 6. #kékek podcastben, a Rádió 88 stúdiójában a két műsorvezető, Süli Róbert és Szabó Ferenc „Dokival” beszélgetett. Sok mindenről: a bajnoki címekről, a kupagyőzelmekről, arról, hogy Berlinben, az EHF-kupadöntőn az eredményhirdetéskor végig kamerázott a dobogón, vagy éppen arról, hogy Spanyolországban, az autópályán miért büntették meg 50 euróra, pedig a buszon utazott.

Szabó István sok-sok csatát megélt, rengeteg barátra lelt, számára mindig jó érzés találkozni egy-egy régi játékossal, és beszélgetni vele. Nagyon szereti a meccseket, kapott már sárga lapos figyelmeztetést a kispadon, pedig ő az az ember, aki sohasem beszél csúnyán, Zágrábban és Cegléden mégis figyelmeztették a sporik.

Elkészült tehát a 6. #kékek podcast, amelyhez jó szórakozást kívánunk.


 

Közzétéve: 2021.02.10.

TOVÁBBI HÍREK

2021
02/27
A PICK KÉZILABDA ZRT. KÖZLEMÉNYE: KORONAVÍRUS

A PICK KÉZILABDA ZRT. KÖZLEMÉNYE: KORONAVÍRUS

2021
02/27
Német lecke következik a BL-ben

Vasárnap 18 órakor a Bajnokok Ligájában a német SG Flensburg Handewitt csapatát fogadjuk. A meccset a Sport1 élőben közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR