#kékek vb-blog - Ilyen a napunk (Bodó Richárd, 4. rész)

Vissza
#kékek vb-blog - Ilyen a napunk (Bodó Richárd, 4. rész)

Jön a negyedik rész a #kékek vb-blogban. Csapatunk magyar válogatott átlövője, Bodó Richárd ad helyzetjelentést a helyszínről, Egyiptomból.

"Azért egy győztes meccs után is nehéz elaludni, de ez kellemes gond, így nem is zavart igazán. Megvan a negyedik sikerünk, jól indítottuk a középdöntőt. Nem adta olcsón a bőrét Brazília, főleg az első félidőben harcoltak, küzdöttek, és kőkeményen védekeztek. Ami még fontos a siker mellett, mindenki rendben van, ez minden meccs után talán a leglényegesebb dolog.

A meccs után megvacsoráztunk, mi Bencével a szobánkba mentünk, én még beszéltem a párommal , Vivivel. Szerencsére jól vannak, Panka lányom eszik, alszik, eszik, alszik ritmusban éli a napjait. Már egy hetes! Csodás érzés immár kétgyermekes apukaként itt lenni a világbajnokságon. Kisfiam, kicsi Bence persze, hogy furcsán nézett először a testvérére, de még ő is nagyon pici, így csak azt látja, hogy van egy tesó, aki nagyon kicsi. Azért őszintén mondom, hiányoznak. Sokszor gondolok rájuk, de ez erőt is ad a folytatáshoz, mert most komoly esélyt szereztünk magunknak, hogy teljesítsük az első célt, a továbbjutást a legjobb nyolc közé a középdöntőből. Még szerdán átköltöztünk az új fővárosba, Gízában nagyon jó volt, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen varázslatos helyen éljük majd a mindennapjainkat. A piramisok látványa, ami pár száz méterre volt csak tőlünk, hatalmas töltést adott. Elég volt leülni egy kávéval, üdítővel egy asztalhoz, és csak csodálni ezeket a építészeti különlegességeket. Most is minden rendben van, én már nem tapasztaltam semmit az első napi káoszból. Remek a szálloda, kényelmes az ágy, ez nekünk Bencével nagyon fontos, így minden oké. Szombaton 18 órakor fontos meccs vár ránk. Egyelőre még nem pörgetjük túl magunkat, most a felkészülésre figyelünk. Úgy gondolom, megmutattuk, hogy képesek vagyunk megszerezni az újabb győzelmet. Ehhez az kell, hogy az eddigi meccsekhez hasonlóan legyenek kiemelkedő teljesítmények. Ez döntő mindig egy-egy találkozon."

 

Közzétéve: 2021.01.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR