Radivojevics és Kaspárek visszatért

Vissza
Radivojevics és Kaspárek visszatért

Hétfőn csatlakozik a Szegeden készülő kerethez Bogdan Radivojevics és Stanislav Kaspárek, így bővült a keretünk.

A héten többen leszünk, gyarapodik a Szegeden készülő keretünk. Visszatér Bogdan Radivojevics és Stanislav Kaspárek. Szerb szélsőnk jó hangulatban érkezett, hiszen hazája válogatottjával sikerrel vette az Európa-bajnoki selejtezőket. Ez a cseh válogatottról nem mondható el, náluk tarolt a koronavírus, így visszaléptek az egyiptomi világbajnokságtól.

Maradjunk egy kicsit a világbajnokságnál. Vasárnap este a magyar válogatott megszerezte a második győzelmét, 44-18-ra nyertünk Uruguay ellen. A friss kétgyermekes apuka, Bodó Richárd (4 gól) és a beállós Rosta Miklós (4 gól) bemutatkozott a vébén, az első meccsüket játszották. Bánhidi Bence 3 gólt dobott a dél-amerikaiaknak, míg Mikler Roland nem került be a keretbe, pihenhetett. Kedden 20.30-kor a németek ellen zárjuk a csoportküzdelmet, tét a csoportelsőség.

                                                      Rosta Miklós (20-as mezben) 4 gólt szerzett Uruguay ellen. Fotó: IHF

Térjünk vissza Szegedre. A héten továbbra is a fizikai felkészítés játssza majd a főszerepet, de már a labda is előkerül. Napi két tréning szerepel a programban, így az itthon lévő játékosok nem unatkoznak. Szerencsére mindenki rendben, így sérülés, betegség nem hátráltatja a munkát.

A PICK SZEGED U22-es csapata eddig három meccset játszott a Szerencsejáték Zrt. Liga Kupában. A #kiskékek két győzelmet arattak (vasárnap hatalmas csatában 27-26-ra nyertek a Békés ellen hazai pályán), és egyszer vereséget szenvedtek. Kedden Békésen játszanak, majd pénteken zárt kapus hazai meccsen a Kecskemétet fogadják.

                                                      A PICK SZEGED U22 hazai pályán nyert a Liga Kupában a Békés ellen.

Cikk: Süli Róbert

Közzétéve: 2021.01.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR