Fekete Róbert volt a #kékek podcast vendége

Vissza
Fekete Róbert volt a #kékek podcast vendége

Elkészült 2021 első #kékek podcastje. A negyedik adás vendége az 1996-os bajnokcsapat kapitánya, a PICK Kézilabda Akadémia kapusedzője, Fekete Róbert volt.

"Boldog új évet, #hnadballfamily!" - így kezdődik a 4. #kékek podcast adása. A Rádió 88 stúdiójának vendége az 1996-as bajnokcsapat kapitánya, a PICK Kézilabda Akadémia kapusedzője, Fekete Róbert volt. Süli Róbert és Szabó Ferenc beszélgetett a közönségkedvenc kapussal.

Sok mindenről szó esett, így az első Volán-meccsről, Ludányi Márton edzőről, a betonpályás mérkőzésekről, a csapattársakról és természetesen az 1996-os csodáról, az első szegedi aranyról. Kiderült az is, hogy ki volt a legnagyobb viccmester, ki volt az, aki minden pillanatot kihasznált a tréfára. Szeged mellett szóba kerültek a külföldi évek, így Spanyolország, Horvátország és Görögország is. Főszerepet kapott az edzősködés is, az akadémiai munka, a tehetségek nevelése.

A poénok sem maradtak el, így érdemes meghallgatni a #kékek podcastet, amelyhez jó szórakozást kívánunk.

Közzétéve: 2021.01.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR