Fekete Róbert volt a #kékek podcast vendége

Vissza
Fekete Róbert volt a #kékek podcast vendége

Elkészült 2021 első #kékek podcastje. A negyedik adás vendége az 1996-os bajnokcsapat kapitánya, a PICK Kézilabda Akadémia kapusedzője, Fekete Róbert volt.

"Boldog új évet, #hnadballfamily!" - így kezdődik a 4. #kékek podcast adása. A Rádió 88 stúdiójának vendége az 1996-as bajnokcsapat kapitánya, a PICK Kézilabda Akadémia kapusedzője, Fekete Róbert volt. Süli Róbert és Szabó Ferenc beszélgetett a közönségkedvenc kapussal.

Sok mindenről szó esett, így az első Volán-meccsről, Ludányi Márton edzőről, a betonpályás mérkőzésekről, a csapattársakról és természetesen az 1996-os csodáról, az első szegedi aranyról. Kiderült az is, hogy ki volt a legnagyobb viccmester, ki volt az, aki minden pillanatot kihasznált a tréfára. Szeged mellett szóba kerültek a külföldi évek, így Spanyolország, Horvátország és Görögország is. Főszerepet kapott az edzősködés is, az akadémiai munka, a tehetségek nevelése.

A poénok sem maradtak el, így érdemes meghallgatni a #kékek podcastet, amelyhez jó szórakozást kívánunk.

Közzétéve: 2021.01.12.

TOVÁBBI HÍREK

2021
01/14
#kékek vb-blog - Ilyen a napunk (Mikler Roland, 1. rész)

Jön az első rész a #kékek vb-blogban. Csapatunk magyar válogatott kapusa, Mikler Roland ad helyzetjelentést Egyiptomból, meséli el az első napokat.

2021
01/15
Szegedi gólok a világbajnokságon (2. nap)

Szerdán megkezdődött az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság. A második napon öt MOL-PICK SZEGED-játékos is pályára lépett.

AZ ÖSSZES HÍR