Rosta Miklós: 2023. június 30-ig MOL-PICK SZEGED

Vissza
Rosta Miklós: 2023. június 30-ig MOL-PICK SZEGED

A MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapata a magyar válogatott beállóssal, Rosta Miklóssal is meghosszabbította 2023. június 30-ig a szerződését.

–  Folyamatosan azon dolgozunk, hogy értékeinket megtartsuk és mindemellett erősíteni is tudjuk a keretünket. Miki folyamatosan fejlődik Pastor mester keze alatt, így nagy örömömre szolgál bejelenteni szurkolóinknak, hogy vele is megegyeztünk a szerződése meghosszabbításáról - nyilatkozta Kiss Bence cégvezető.

 Rosta Miklós 2019 nyarán érkezett hozzánk. Eddig az NB I-ben 26 meccsen kapott szerepet, és az Eger elleni idegenbeli bajnokin jubilált, hiszen az 50. gólját érte el kék mezben. A Bajnokok Ligájában eddig hétszer volt eredményes. A magyar válogatott tagja, amellyel jelenleg is edzőtáborban van, és készül a jövő héten rajtoló egyiptomi világbajnokságra.
 
– Nagy öröm számomra is, hogy számol velem a csapat. Nagyon jó döntést hoztam, hogy Szegedre igazoltam, rengeteget tanultam. Lépkedek előre, de még mindig van mit elsajátítanom, hogy még jobb játékos váljon belőlem. Tudom, hogy akkor kapok több szerepet, ha minden egyes edzésen a maximumot nyújtom, és odateszem magam. Ez a célom, az ősszel már megkaptam a lehetőséget, így ez hatalmas motivációt jelentett számomra. Minden rendben a válogatott edzőtáborában, keményen edzünk. Nagyon sajnálom, hogy a pénteki szlovákok elleni edzőmeccs végül elmarad, jó lett volna egy meccset még játszani a világbajnokság előtt, de most ilyen időket élünk. Várom a vébé kezdetét, bízom egy jó és eredményes szereplésben – nyilatkozta Rosta Miklós.

Rosta Miklós gólok az elmúlt szezonból:

Szöveg: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2021.01.07.

TOVÁBBI HÍREK

2021
01/14
#kékek vb-blog - Ilyen a napunk (Mikler Roland, 1. rész)

Jön az első rész a #kékek vb-blogban. Csapatunk magyar válogatott kapusa, Mikler Roland ad helyzetjelentést Egyiptomból, meséli el az első napokat.

2021
01/15
Szegedi gólok a világbajnokságon (2. nap)

Szerdán megkezdődött az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság. A második napon öt MOL-PICK SZEGED-játékos is pályára lépett.

AZ ÖSSZES HÍR