Bajus Bruno: 2023. június 30-ig MOL-PICK SZEGED

Vissza
Bajus Bruno: 2023. június 30-ig MOL-PICK SZEGED

Klubunk 2023. június 30-ig meghosszabbította szerződését a saját nevelésű játékosával, Bajus Brunóval.

- Mindig örömteli dolog bejelenteni egy olyan hírt, amely tudjuk, hogy sokat jelent a szurkolóknak. Jó érzés arról beszámolnom, hogy klubunk a saját nevelésű játékosával, Bajus Brunóval meghosszabbította a szerződését, így 2023. június 30-ig biztosan minket erősít majd – nyilatkozta Kiss Bence cégvezető.

Brunót nem igazán kell bemutatni a #handballfamilynek, hiszen legendás játékosunk, Bajusz Sándor gyermeke, így már nagyon kicsiként megtapasztalhatta, milyen remek hangulat van az újszegedi sportcsarnokban. Idén májusban lesz 20 éves, 2019. augusztusában a Csurgói KK elleni hazai meccsen mutatkozott be az NB I-ben. A Komló elleni bajnokin (szeptember 6.) megszerezte az első gólját is. Az ősz emlékezetes marad számára, hiszen a Celje elleni idegenbeli (november 24.) Bajnokok Ligája-meccsen (33-24 nekünk) betalált a kapuba, így a BL-ben is túlesett a gólpremieren. Eddig 12-szer lépett pályára az NB I-ben, és 12 gólt szerzett. Tagja a magyar junior válogatottnak.

- Az év első napjait édesapámnál töltöttem, így sokat beszélgettünk a kézilabdáról. Nagyszerű érzés, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésemet, számol velem a MOL-PICK SZEGED. Idén már több meccsen is szerepet kaptam, Egerben játszottam a legtöbbet, bízom benne, hogy erre egyre több lehetőségem lesz. Ez rajtam is múlik, mert ha az edzéseken jól dolgozom, akkor fejlődök, és számol velem Juan Carlos Pastor vezetőedző. A jövő hét elején a csapattal kezdem a felkészülést, utána a junior válogatott összetartásán veszek részt, így mozgalmas napokkal indul majd számomra az év – nyilatkozta Bajus Bruno.

Bajus Bruno gólok az elmúlt szezonból:

Szöveg: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2021.01.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR