Nik Henigman: 2023-ig MOL-PICK SZEGED!

Vissza
Nik Henigman: 2023-ig MOL-PICK SZEGED!

Klubunk 2023. június 30-ig meghosszabbította Nik Henigman szerződését. Szlovén válogatott játékosunk jelenleg az egyiptomi világbajnokságra készül.

– Szeretném egy jó hírrel indítani az új évet! Klubunk 2023. június 30-ig meghosszabbította Nik Henigman szerződését. Szlovén játékosunk fontos szerepet tölt be a csapatunkban, így örömmel írtuk alá az új megállapodást – nyilatkozta Kiss Bence cégvezető.

Nik Henigman 2018 nyara óta erősít bennünket. Eddig a férfi kézilabda NB I-ben 48 meccsen lépett pályára, és 90 gólt szerzett. 2019-ben Magyar Kupa-győztes lett velünk. A Bajnokok Ligájában eddig kilencszer volt eredményes. Játékosunk tavaly decemberben ünnepelte a 25. születésnapját. Jelenleg a szlovén válogatottal készül előbb az Európa-bajnoki selejtezőre, majd a jövő héten kezdődő egyiptomi világbajnokságra. Hazája válogatottjában 2016-ban mutatkozott be, a riói olimpián hatodikok lettek, majd 2017-ben a világbajnokságon bronzérmet szereztek.

– Nagy öröm számomra, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésemet. Nem vagyok vándormadár, hiszen a Szeged előtt csak a nevelő egyesületemben, a Ribnicában szerepeltem. Kiválóan érzem magam a klubnál, úgy gondolom, itt még jobb játékos válhat belőlem. Számomra kiválóan indul ez az év, bízom benne, hogy a MOL-PICK SZEGED-del idén eredményesek leszünk, és elérjük azokat a célokat, amelyeket kitűztünk magunk elé – nyilatkozta Nik Henigman.

 

Közzétéve: 2021.01.05.

TOVÁBBI HÍREK

2021
01/14
#kékek vb-blog - Ilyen a napunk (Mikler Roland, 1. rész)

Jön az első rész a #kékek vb-blogban. Csapatunk magyar válogatott kapusa, Mikler Roland ad helyzetjelentést Egyiptomból, meséli el az első napokat.

2021
01/15
Szegedi gólok a világbajnokságon (2. nap)

Szerdán megkezdődött az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság. A második napon öt MOL-PICK SZEGED-játékos is pályára lépett.

AZ ÖSSZES HÍR