Meccsre fel! #csakelőre ma este is!

Vissza
Meccsre fel! #csakelőre ma este is!

Ma 18.45-kor az EHF Bajnokok Ligájában a fehérorosz Meskov Breszt együttesét fogadjuk. A 206. BL-meccsünket a Sport 1 TV élőben közvetíti.

Meccsre fel, gyerünk #kékek, #csakelőre, hajrá, Szeged! Így kezdjük minden hazai meccsünket, amit a szurkolóink hangja követ. Zeng a „PICK SZEGED!” kiáltás, hihetetlen hangulat jellemzi a kezdést a sporiban. Sajnos ma sem lehetnek velünk szurkolóink, akik iszonyatosan hiányoznak, és kénytelenek a tévé képernyője előtt izgulni. A fehérorosz Meskov Breszt elleni találkozót a Sport 1 TV élőben adja.

- Nagyon jó hangulatban edzettünk kedd délelőtt – nyilatkozta Bodó Richárd -, mindenki nagyon elszánt. Nem kérdés, hogy visszavágunk a breszti vereségért, csakis a győzelmünket tudom elképzelni. Általában délután kezd el bennem dolgozni a drukk, ez egészen a bemelegítésig tart. Várom már nagyon, hogy pályán legyünk, és begyűjtsük az idei szezonban a második BL-győzelmünket.

Ez lesz a 206. meccsünk az európai topligában. Eddig 98-szor nyertünk, két sikerre van szükségünk ahhoz, hogy meglegyen a 100. BL-győzelmünk. 17 döntetlen mellett 90 vereséget szenvedtünk. Aki ma este a hetedik gólunkat szerzi, az az 5700. #kékek BL-gólnak lesz a gazdája. Eddig 5630-szor zörgették meg az ellenfelek a kapunkat. Továbbra is Balogh Zsolt a legeredményesebb játékosunk, 324 találattal vezeti a házi góllistát. Bodó Richárd szépen lépked előre, 177 gólnál jár, így közelít a kétszázasok táborához. Joan Canellas pedig három találatra van a százasok klubjától, eddig 97 gólt szerzett #kékek mezben.

- Visszavágunk – nyilatkozta a #kékek podcast 3. adásában Mikler Roland. – Alaposan kielemeztük a Breszt játékát, én is felkészültem minden játékosból. Ha mindent úgy csinálunk, ahogy a Mister kéri, akkor nem lehet kérdés, hogy megnyerjük a meccset. Nagy szükség lesz a sok-sok jó teljesítményre, mert számunkra fontos, hogy újabb két ponttal gazdagodjunk.

A meccs 18.45-kor kezdődik, de közösségi felületeinken már jóval hamarabb friss videókkal és fotókkal jelentkezünk, így érdemes követni, figyelni bennünket.

Bodó Richárd várakozása:

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza
Videó: Szabó Ferenc

Közzétéve: 2020.12.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR