Idegenbeli premier az újonc ellen

Vissza
Idegenbeli premier az újonc ellen

Vasárnap 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában idegenben, az újonc Veszprémi KKFT otthonában lépünk pályára. A meccset a hazai klub élőben adja majd.

Pénteken hajnalban szerencsésen hazaérkeztünk Németországból, Flensburgból. Az év utolsó idegenbeli BL-meccsén nagy csatában 26-24-es vereséget szenvedtünk. Nincs megállás, az erőltetett menet folytatódik, szombaton már edzésen vesz részt a csapat, majd vasárnap 18 órakor idegenben, a K&H férfi kézilabda liga újabb fordulójában az újonc Veszprémi KKFT ellen csatázunk.

A „kis Veszprém” eddig a bajnokság meglepetéscsapata, ezt saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, hiszen itthon kőkemény harc után nyertünk 28-25-re. Eddig hét meccset játszottak, háromszor nyertek, négyszer pedig vereséget szenvedtek. Legyőzték idegenben a Dabast (29-27), otthon az FTC-t (33-24), majd november 25-én szintén idegenben (27-24) a Gyöngyöst. Az egykori válogatott kapus, Fazekas Nándor gyermeke, Fazekas Gergő a legeredményesebb játékosuk, öt meccsen 30 gólt szerzett. A csapatban meghatározó szerepet tölt be a kapus, Borbély Ádám, aki a szegedi meccsen is kiválóan védett.

A győzelem megszerzése nem lehet kérdés. Nagy valószínűséggel a Flensburgban szerepelt keret veszi fel majd a küzdelmet. Mindenképpen jó hír, hogy Mirko Alilovic a betegsége után visszatérhetett, így Mikler Roland mellett még egy rutinos kapusunk van a keretben.

Közösségi felületeinken videókkal, fotókkal és friss hírekkel jelentkezünk majd a Veszprém Arénából!

A vasárnapi meccset a hazai csapat élőben közvetíti a YouTube-csatornáján, amit a szurkolóink a lenti linken találhatnak.

Közzétéve: 2020.12.04.

TOVÁBBI HÍREK

2021
01/14
#kékek vb-blog - Ilyen a napunk (Mikler Roland, 1. rész)

Jön az első rész a #kékek vb-blogban. Csapatunk magyar válogatott kapusa, Mikler Roland ad helyzetjelentést Egyiptomból, meséli el az első napokat.

2021
01/15
Szegedi gólok a világbajnokságon (2. nap)

Szerdán megkezdődött az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság. A második napon öt MOL-PICK SZEGED-játékos is pályára lépett.

AZ ÖSSZES HÍR