Csütörtökön az Elverumot fogadjuk

Vissza
Csütörtökön az Elverumot fogadjuk

Csütörtökön 18.45-kor a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a norvég Elverum Handball együttesét fogadjuk. A meccset a Sport 1 TV élőben adja.

284! Ez nem valamelyik játékosunk góljainak száma a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, hanem ennyi napja nem játszottunk itthon a BL-ben. Csütörtökön 18.45-kor a norvég Elverum Handballt látjuk vendégül, ez lesz a 2020-2021-es szezon első hazai meccse. Várjuk már nagyon, bár a zárt kapus meccs miatt a szurkolóink nagyon hiányoznak majd, de értük is hajtunk, hogy sikerüljön begyűjtenünk az első győzelmünket.

284! Idén február 16-án (ez egy vasárnap este volt) sokan úgy mentek haza a sporiból, hogy nem hallottak semmit. Brutálisan nagy meccsen 32-29-re legyőztük a francia Paris Saint Germain együttesét. Micsoda emlék ez! Ha erre gondolunk, mindannyian hatalmas motivációt kapunk.

203! Ennyiszer játszottunk eddig a BL-ben. Kilencvenhétszer nyertünk, tizenhét döntetlen mellett nyolcvankilencszer szenvedtünk vereséget. Közelítünk a századik sikerünk felé, ehhez csütörtök este tehetünk egy lépést.

3! Eddig kétszer találkoztunk az Elverum Handball csapatával. Éppen az elmúlt idényben volt a premier. Remek a statisztikánk, hiszen eddig kétszer nyertünk. Itthon 32-25-re, idegenben komoly csatában 26-25-re. Csütörtök este a harmadik sikerünkre hajtunk!

2! Novemberben eddig két meccset játszottunk, és mindkettőt magabiztosan megnyertük. Apró lépésekkel mentünk Csak előre. Előbb az Egert vertük 47-27-re, majd a Budakalász otthonában 33-24-re győztünk, így az eddig lejátszott hat NB I-es meccsünket megnyertük.

100! Bodó Richárd századik NB I-es meccsét játszotta #kékek mezben. A Budakalász ellen jubilált, és ha már ezt tette, akkor ő volt a csapatunk hetese, a Bombázó hétszer vette be  kaput.
„Lépésről lépésre fejlődünk, nagyon hasznos volt ez a két magyar bajnoki. Mindkét meccsen voltak jó dolgaink, a hibákból pedig tanulni kell. Mindenképpen jól szolgálta a felkészülést az Elverum elleni hazai BL-meccsre, amelyen egyetlen célunk van: győzni!

2! Norvég ellenfelünk novemberben is kevés meccset játszott. Még a hónap elején, 1-jén a Dramment verték idegenben 33-22-re, majd vasárnap a Norvég Kupában, korlátozott szurkolói létszám előtt otthon szintén a Drammennel csatáztak az elődöntőben. A félidőben 16-16 volt az eredmény, a végén az Elverum örülhetett, hiszen 30-28-ra nyert.  Egy biztos, rendesen megizzadtak a győzelemért.

 4! A héten ennyi edzésünk lesz. Hétfőn kettő, kedden és szerdán egy-egy. Természetesen több meccselemzés is szerepel a programban, így a kisfüzetek egyre jobban telnek a taktikai utasításokkal.

2! Kedden este ismét jelentkezik a #kékek Podcast. A Rádió 88 stúdiójában Méhes Gáborral, a Sport TV riporterével beszélgetünk. A népszerű kommentátorral hangolunk majd az Elverum elleni meccsre, ez lesz a második adás.

Bodó Richárd és Krivokapics Luka nyilatkozata a Budakalász meccs után:

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2020.11.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR