Elverum helyett magyar bajnoki itthon

Vissza
Elverum helyett magyar bajnoki itthon

Szerdán 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában az Eger csapatát fogadjuk. Az Elverum elleni idegenbeli BL-találkozónk halasztásra kerül.

Ha minden jól és kedvezően alakul, akkor szerdán bajnoki meccset játszunk, méghozzá itthon: 18 órakor a K&H ligában az Egert látjuk vendégül. Nem elírás, hiszen a hétre BL-meccs volt kiírva, eredetileg Norvégiában, Elverumban kellett volna pályára lépni. A norvég járványügyi előírások viszont nagyon szigorúak – beutazáskor 10 nap karantén várna ránk -, így az EHF döntése értelmében halasztásra került a találkozó. A jövő heti MOL-PICK SZEGED-Elverum meccsre viszont még van esély, hogy megrendezhessük, ennek a kérdése napokon belül eldőlhet.

Szóval szerda! Jön az Eger, amelyet talán a mezőnyben eddig a legjobban megviselt a koronavírus-járvány, hiszen jóformán az egész keret egyszerre lett fertőzött. Éppen ezért eddig csak két meccset játszottak a bajnokságban: az elsőt szeptember 5-én (32-27-es vereséget szenvedtek a Komlótól), majd a másodikat az elmúlt pénteken a Veszprém ellen, amit 40-21-re elveszítettek.

Nekünk az ötödik fellépésünk következik. Eddig mind a négy bajnokinkat megnyertük. Mivel így felszabadult a hétvégénk, szombatra újabb ellenfelet keresünk, szeretnénk a héten két bajnokit magunk mögött tudni.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

 

Közzétéve: 2020.11.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR