A Pick Kézilabda Zrt. közleménye: koronavírus

Vissza
A Pick Kézilabda Zrt. közleménye: koronavírus

A Pick Kézilabda Zrt. közleménye: koronavírus.

Csapatunk játékosait, a stáb tagjait, valamint egyéb munkatársainkat rendszeresen teszteljük a Covid19 vírusfertőzéssel kapcsolatban. Tesszük mindezt az EHF, az MKSZ, valamint az egészségügyi és a rendvédelmi hatóságok előírásainak megfelelően, emellett első sorban játékosaink, stábtagjaink, valamint munkatársaink egészségének megóvása érdekében.

Felnőtt keretünk tagjait a 2020.11.11-re kiírt Sport 36 Komló mérkőzés előtt az MKSZ előírásainak megfelelően teszteltük. Az elvégzett PCR tesztek alapján újabb három játékosunk fertőződött meg. Az ilyenkor szokásos eljárásrendnek megfelelően a fertőzött játékosok járványügyi elkülönítése megtörtént, értesítettük a Sport36 Komló és a Ferencváros csapatait, valamint a Magyar Kézilabda Szövetséget és az eljáró egészségügyi és rendvédelmi hatóságokat.
Jelenleg edzői stábunk, valamint keretünk jelentős része ismét hatósági karanténban tartózkodik.

A Sport36 Komló, valamint a Ferencváros elleni mérkőzésünk, a Magyar Kézilabda Szövetség döntése értelmében halasztásra kerül.

Az eset kapcsán felmerülő további fejleményekről amint további, megosztható információval rendelkezünk a szurkolóinkat és a nyilvánosságot tájékoztatjuk.

Szeged, 2020.11.11.

Közzétéve: 2020.11.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR