A Pick Kézilabda Zrt. közleménye: koronavírus

Vissza
A Pick Kézilabda Zrt. közleménye: koronavírus

A Pick Kézilabda Zrt. közleménye: koronavírus.

Csapatunk játékosait, a stáb tagjait, valamint egyéb munkatársainkat rendszeresen teszteljük a Covid19 vírusfertőzéssel kapcsolatban. Tesszük mindezt az EHF, az MKSZ, valamint az egészségügyi és a rendvédelmi hatóságok előírásainak megfelelően, emellett első sorban játékosaink, stábtagjaink, valamint munkatársaink egészségének megóvása érdekében.

Felnőtt keretünk tagjait a 2020.11.11-re kiírt Sport 36 Komló mérkőzés előtt az MKSZ előírásainak megfelelően teszteltük. Az elvégzett PCR tesztek alapján újabb három játékosunk fertőződött meg. Az ilyenkor szokásos eljárásrendnek megfelelően a fertőzött játékosok járványügyi elkülönítése megtörtént, értesítettük a Sport36 Komló és a Ferencváros csapatait, valamint a Magyar Kézilabda Szövetséget és az eljáró egészségügyi és rendvédelmi hatóságokat.
Jelenleg edzői stábunk, valamint keretünk jelentős része ismét hatósági karanténban tartózkodik.

A Sport36 Komló, valamint a Ferencváros elleni mérkőzésünk, a Magyar Kézilabda Szövetség döntése értelmében halasztásra kerül.

Az eset kapcsán felmerülő további fejleményekről amint további, megosztható információval rendelkezünk a szurkolóinkat és a nyilvánosságot tájékoztatjuk.

Szeged, 2020.11.11.

Közzétéve: 2020.11.11.

TOVÁBBI HÍREK

2020
12/04
Idegenbeli premier az újonc ellen

Vasárnap 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában idegenben, az újonc Veszprémi KKFT otthonában lépünk pályára. A meccset a hazai klub élőben adja majd.

2020
12/03
Nem sikerült legyőzni a Flensburgot

Hiába küzdöttünk, hajtottunk, 11-10-es félidő után 26-24-es vereséget szenvedtünk az EHF Bajnokok Ligájában, az SG Flensburg-Handewitt otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR