Elindult a #kékek podcast

Vissza
Elindult a #kékek podcast

Elindult a #kékek podcast a Rádió 88 támogatásával. Az első adásban Süli Róbert és Szabó Ferenc csapatunk Bombázójával, Bodó Richárddal beszélgetett.

Immár elérhető az első #kékek podcast a Spotify-on. A premier adás a Rádió 88 támogatásával készült. Süli Róbert és Szabó Ferenc csapatunk Bombázójával, Bodó Richárddal beszélgetett. Ricsi állta a sarat, mesélt a válogatott hétről, a Marin Segónak lőtt hat góljáról, a spanyolok elleni összecsapásról, amin nem ment neki a játék. Visszakanyarodtunk időben a felkészülési időszak kezdetére, felidéztük a szombathelyi napokat, a sikeres edzőmeccseket, a jó kezdést a bajnokságban, majd a koronavírus-helyzetet. A poénok sem maradtak el, a viccelődés is fontos szerepet játszott a diskurzus alatt. Mesélt a mátészalkai gyerekkorról, a boldog párkapcsolatáról, a kis Bencéről, aki már bölcsis és egy örökmozgó kisfiú, aki jobb kézzel lő, kapura dob és rúg. A születendő második gyerekről, arról, hogy szerelmével, Vivivel boldogságban élnek. Ricsi imádja Szegedet, és nagyon várja, hogy a héten végre újból meccseket játszhat a csapat.

Bízunk benne, hogy a #handballfamily tagjainak elnyeri a tetszését a #kékek podcast, ami természetesen folytatódik, és ezért ezer köszönet médiapartnerünknek, a Rádió 88-nak.

Közzétéve: 2020.11.10.

TOVÁBBI HÍREK

2020
12/04
Idegenbeli premier az újonc ellen

Vasárnap 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában idegenben, az újonc Veszprémi KKFT otthonában lépünk pályára. A meccset a hazai klub élőben adja majd.

2020
12/03
Nem sikerült legyőzni a Flensburgot

Hiába küzdöttünk, hajtottunk, 11-10-es félidő után 26-24-es vereséget szenvedtünk az EHF Bajnokok Ligájában, az SG Flensburg-Handewitt otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR