A Pick Kézilabda Zrt. közleménye: koronavírus

Vissza
A Pick Kézilabda Zrt. közleménye: koronavírus

Csapatunk játékosai a Meshkov-Brest elleni BL-mérkőzést követően a protokollnak megfelelően PCR-teszten vettek részt. A tesztek eredménye alapján három újabb, az utazáson részt vevő játékosunk fertőződött meg Covid-19 vírussal.

Csapatunk játékosai a Meshkov-Brest elleni BL-mérkőzést követően a protokollnak megfelelően PCR-teszten vettek részt. A tesztek eredménye alapján három újabb, az utazáson részt vevő játékosunk fertőződött meg Covid-19 vírussal. Az eljárásrendnek megfelelően az MKSZ-t és az EHF-et, illetve a Meshkov-Brest és az SG Flensburg-Handewitt csapatát értesítettük, emellett folyamatosan kapcsolatban vagyunk az ÁNTSZ-szel, valamint a rendőrséggel.

A Bresztbe utazó keretünk minden tagja ismét karanténba vonult. A folyamatos tesztelésről, illetve az elkülönítésről klubunk továbbra is folyamatosan intézkedik.

Klubunk eddig is a szokásosnál szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezetett be és a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy sportolóink, stábtagjaink, valamint munkatársaink egészségét megőrizzük.

Az október 29-ére kiírt, SG Flensburg-Handewitt elleni mérkőzésünkre szóló jegyértékesítést felfüggesztjük. Az eddig értékesített jegyek árát 2020.10.29-étől (10 és 16 óra között) a Pick Kézilabda Zrt irodájában (6720. Szeged, Deák Ferenc utca 28-30.) visszatérítjük.

Kérjük, hogy a vásárolt jegyeket mindenképpen hozzák magukkal, illetve amennyiben még rendelkezésre áll, úgy a kapott nyugtát is.

Az eset kapcsán felmerülő további fejleményekről amint további, megosztható információval rendelkezünk a szurkolóinkat és a nyilvánosságot tájékoztatjuk.

Szeged, 2020. 10. 27.

Közzétéve: 2020.10.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR