A bácsbokodi Tumbász család nyerte az első #kékek mezt

Vissza
A bácsbokodi Tumbász család nyerte az első #kékek mezt

Az első játékunk győztese a Bács-Kiskun megyei Bácsbokodon élő Tumbászné Steiner Renáta lett. Az öt fős család hatalmas #kékek-szurkoló.


Hivatalosan is megérkezett az ajándékunk a bácsbokodi Tumbász családhoz. Az édesanya, Tumbászné Steiner Renáta helyesen válaszolt játékunk kérdésére, a sorsolás pedig neki kedvezett. Hatalmas volt a boldogság, amikor értesítettük a hírről.

Kiderült, hogy az egész család hatalmas #kékek-szurkoló. Az édesapa, Szilárd elárulta, minden évben eljönnek hozzánk, legutóbb a Zagreb elleni BL-összecsapáson buzdították a csapatot. A lányok, Míra, Luca és Lilla is imádja a kézilabdát. Luca jelenleg is játszik, és nagy kedvence Bánhidi Bence. A mezre éppen Bence miatt a 27-es szám került fel Tumbász felirattal. A Bács-Kiskun megyei településen többen is nekünk szurkolnak, és rendszeresen járnak meccsre, így mindenki nagyon nehezen viseli a jelenlegi helyzetet.

A Tumbász család elárulta, hogy ez a mez hatalmas örömet szerzett nekik, és nagyszerű érzés a #handballfamily tagjának lenni, egy ilyen remek közösséghez tartozni.

Mi is büszkék vagyunk rá, hogy ilyen szurkolóink vannak, akik ilyen szeretettel beszélnek rólunk.

Cikk: Süli Róbert

 

Közzétéve: 2020.10.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR