Várják a nevezéseket a PICK Virtuális Futóversenyre

Vissza
Várják a nevezéseket a PICK Virtuális Futóversenyre

Szeged legnagyobb és legnépszerűbb futórendezvénye a PICK Utcai Futófesztivál. Idén a szervezők PICK Virtuális Futóversenyt szerveznek, amelyre várják majd a nevezéseket.

Ha ősz, akkor PICK Utcai Futófesztivál. Szeged legnagyobb és legnépszerűbb futórendezvénye. Idén sem maradnak futás nélkül a mozgás szerelmesei, mert a szervezők megrendezik a PICK Virtuális Futóversenyt. A versenyt október 16. és 18. között bonyolítják majd le. Az időpont adott, a helyszín, ahol teljesítik a futók a távot, szabadon választott. A töltésen, az újszegedi Ligetben, futópadon, Szeged, Csongrád-Csanád megye bármely településén és természetesen az ország bármely pontján lehet majd teljesíteni a távot.

Három táv közül lehet választani: 21, 3,5 és 1,5 kilométer. Az első ezer regisztrált teljesítő egyedi futópólót kap ajándékba. A 21 és a 3,5 km-es táv első három helyezettje érmet és ajándékcsomagot kap. A 1,5 kilométeres távot a szervezők leginkább a családoknak ajánlják, hiszen ezt a távot anyukák, apukák, gyerekek is teljesíthetik együtt. Itt az első három helyezett PICK-ajándékcsomagot kap.
Biztos, hogy a #handballfamily tagjai közül is többen kedvet kaptak a nevezésre. Hol tehetitek meg? Minden információ megtalálható a pickfutas.hu weboldalon. Itt kell majd regisztrálni és az eredményeket feltölteni.

Évek óta minden PICK Utcai Futófesztiválon ott van Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapatának edzője.

–  Nagyon szeretem ezt az eseményt, mindig izgalommal várom, hiszen jó látni, mennyien szeretnek sportolni. Kicsik és nagyok együtt futnak. Jó lett volna ismét együtt lenni, így nagyon sajnálom, hogy idén nem tudom elstartoltatni a mezőnyt. Arra buzdítok mindenkit, hogy csatlakozzon a PICK Virtuális Futóversenyhez, mert sportolni jó – nyilatkozta Juan Carlos Pastor.

Cikk: Süli Róbert

Közzétéve: 2020.10.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR