Várják a nevezéseket a PICK Virtuális Futóversenyre

Vissza
Várják a nevezéseket a PICK Virtuális Futóversenyre

Szeged legnagyobb és legnépszerűbb futórendezvénye a PICK Utcai Futófesztivál. Idén a szervezők PICK Virtuális Futóversenyt szerveznek, amelyre várják majd a nevezéseket.

Ha ősz, akkor PICK Utcai Futófesztivál. Szeged legnagyobb és legnépszerűbb futórendezvénye. Idén sem maradnak futás nélkül a mozgás szerelmesei, mert a szervezők megrendezik a PICK Virtuális Futóversenyt. A versenyt október 16. és 18. között bonyolítják majd le. Az időpont adott, a helyszín, ahol teljesítik a futók a távot, szabadon választott. A töltésen, az újszegedi Ligetben, futópadon, Szeged, Csongrád-Csanád megye bármely településén és természetesen az ország bármely pontján lehet majd teljesíteni a távot.

Három táv közül lehet választani: 21, 3,5 és 1,5 kilométer. Az első ezer regisztrált teljesítő egyedi futópólót kap ajándékba. A 21 és a 3,5 km-es táv első három helyezettje érmet és ajándékcsomagot kap. A 1,5 kilométeres távot a szervezők leginkább a családoknak ajánlják, hiszen ezt a távot anyukák, apukák, gyerekek is teljesíthetik együtt. Itt az első három helyezett PICK-ajándékcsomagot kap.
Biztos, hogy a #handballfamily tagjai közül is többen kedvet kaptak a nevezésre. Hol tehetitek meg? Minden információ megtalálható a pickfutas.hu weboldalon. Itt kell majd regisztrálni és az eredményeket feltölteni.

Évek óta minden PICK Utcai Futófesztiválon ott van Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapatának edzője.

–  Nagyon szeretem ezt az eseményt, mindig izgalommal várom, hiszen jó látni, mennyien szeretnek sportolni. Kicsik és nagyok együtt futnak. Jó lett volna ismét együtt lenni, így nagyon sajnálom, hogy idén nem tudom elstartoltatni a mezőnyt. Arra buzdítok mindenkit, hogy csatlakozzon a PICK Virtuális Futóversenyhez, mert sportolni jó – nyilatkozta Juan Carlos Pastor.

Cikk: Süli Róbert

Közzétéve: 2020.10.07.

TOVÁBBI HÍREK

2020
10/28
Klubunk közleménye a breszti események kapcsán // Statement relating to the events in Brest

A Breszt elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után a hétfői koronavírus-tesztelés három játékosunknál mutatott pozitív eredményt. // English version below

2020
10/27
Elhalasztják a Flensburg elleni BL-meccsünket

Az EHF hivatalosan is értesítette klubunkat, hogy elhalasztja az október 29-re kiírt, a német SG Flensburg-Handewitt elleni hazai Bajnokok Ligája-meccsünket, amelyet későbbi időpontban játszunk le.

AZ ÖSSZES HÍR