Ma 17 órakor: Nantes-Pick Szeged (élőben: Digi Sport2)

Vissza
Ma 17 órakor: Nantes-Pick Szeged (élőben: Digi Sport2)

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 17 órakor az EHF-kupa C csoportjában a HBC Nantes otthonában lép pályára. 16 szegedi drukker biztatja majd a magyar együttest a lelátón. A meccset a Digi Sport2 élőben közvetíti.

Szép napra ébredtünk: meccsnapra, napsütésre, remek időre, szerencsére eltűntek a felhők az égről, így Loire folyó mellett található szállóból szépen csillogtak a napsugarak Franciaország leghosszabb folyóján.

Azért jóval jobb lesz így az ember kedve, mint amilyen április időjárás volt tegnap. Mindenki irigyelte az otthoniakat. Este a vacsora után többen beszélgettek a csapatból, Niko Mindegíát meglátogatta apukája, testvére a Hotelben, Jonas Källman az otthoniakkal, feleségével és kisfiával, Liammal videotelefonon beszélgetett.

Nyugodt, csendes volt az este. A mai nap jóval pörgősebb lesz. A reggeli után rövid séta, meccselemzés szerepel a programban, majd délután felgyorsulnak az események. 17 órakor következik a csoportrangadó. A szállótól 4 percre van a csarnok, így nem kell sokat utaznia a Pick Szegednek. Szegeden végig uraltuk a meccset, csak a hajrára lett izgalmas a találkozó, ekkor jött fel a francia együttes. Végül nyertünk, 28-27-re diadalmaskodtunk. Ezt az eredményt most is elfogadná mindenki, mert akkor csoportelsőként juntánk tovább a legjobb nyolc közé.

A Pickből mindenki egészséges, így a jelenlegi legerősebb kerettel szerepelhetünk a HBC Nantes ellen.

A meccset a Digi Sport2 élőben közvetíti, a delmagyar.hu online tudósításban számol be, a csapat Facebook oldala, amely immár átlépte a 30 ezres tábort, részeredményekkel jelentkezik.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.03.23.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

2019
01/19
Bodó Richárd jól van, Balogh Zsolt visszatér Dániába

A középdöntőkhöz érkeztek a férfi kézilabda-világbajnokság küzdelmei. Két magyar válogatott játékosunk is sérülést szenvedett a csoportkör során, hogylétükről érdeklődtünk.

AZ ÖSSZES HÍR