Köszönjük, Szergej Gorbok!

Vissza
Köszönjük, Szergej Gorbok!

Csapatunk egykori játékosa, Szergej Gorbok a napokban bejelentette, hogy befejezi a kézilabdás pályafutását. Sok sikert kívánunk a civil életben!


"Szergej Gorbok! Szergej!" - énekelte a #handballfamily sok-sok meccsünk után. Orosz légiósunk két évig erősített bennünket, 2018-ban magyar bajnoki címet szerzett. Kedvenc volt, és az is maradt mind a mai napig. A #kékek tábora örökre a szívébe zárta, mert sok jó ember játszott már a csapatunkba, de "Szerdzso" kiemelkedett közülük.

Nagy szíve volt, a kedvessége, a barátsága pedig mindenki számára egy olyan példa, amelyet követni kell. Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen nagyszerű sportoló a mi családunkhoz tartozik.

Szergej! Sok sikert kívánunk Neked és csodaszép családodnak az életben. Tegyél el belőlünk sok szép emléket! Előtted mindig nyitva a kapunk, bármikor jössz hozzánk, szívesen látunk, mert Te örökre a #handballfamily tagja maradsz, és ha itt leszel, akkor biztos, hogy ismét énekli majd a Mi táborunk, hogy "Szergej Gorbok! Szergej!"

 

Közzétéve: 2020.09.16.

TOVÁBBI HÍREK

2020
09/24
Joan Canellas büszke a társaira, a csapatra

Joan Canellas a vereség (26-23) ellenére büszke a csapatra, arra, hogy micsoda szívvel játszott a lengyel Lomza Vive Kielce otthonában.

2020
09/23
Hősként küzdöttünk a Kielce ellen

Tartalékosan, de végig nagyot küzdve harcoltunk a Kielce ellen a Bajnokok Ligájában. 12-7-es félidő után 26-23-as vereséget szenvedtünk, de hősként küzdöttünk.

AZ ÖSSZES HÍR