Edzettünk, készülünk a csatára

Vissza
Edzettünk, készülünk a csatára

Szombaton 16.30-tól 18 óráig a Nantes csarnokában edzett a Pick Szeged csapata. Vasárnap 17 órakor következik a nagy ütközet, a csoport elsőségről döntő találkozó a francia városban.

Minden rendben volt a tréningen. A 4 ezres csarnok elég régen épült, nem a legkorszerűbb, de minden valószínűség szerint megtelik vasárnap 17 órakor a HBC Nantes-Pick Szeged EHF-kupa találkozón.

A bemelegítés után taktikai variációkat ismételtünk át, majd kapura lövések zárták a foglalkozást, amelynek a végére Niko Mindegía édesapja, testvére és barátja is megérkezett (ők szerepelnek a fotón).

Az idő nem változott, hideg van, az otthoni jó időhöz képest itt igazi tavaszi időjárással találkozunk. Egyszer esik, majd süt, majd megint esik.

Jó hangulatban telt a tréning, szerencsére mindenki rendben, teljes erőbedobással gyakorolt.

Vasárnap 17 órakor jön a rangadó, a csoport elsőségről döntő összecsapás, amelyet a Digi Sport2 élőben közvetít, a delmagyar.hu pedig online tudósításban számol be.

- s.r. -

Közzétéve: 2014.03.22.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/22
Apáról fiúra 2.0 - Bajusz Brunó

A Bitola elleni edzőmeccsen először kapott szerepet Bajusz Brunó, legendás játékosunk, Bajusz Sándor gyermeke. A tehetséges játékos a balszélen játszhatott.

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

AZ ÖSSZES HÍR