Edzettünk, készülünk a csatára

Vissza
Edzettünk, készülünk a csatára

Szombaton 16.30-tól 18 óráig a Nantes csarnokában edzett a Pick Szeged csapata. Vasárnap 17 órakor következik a nagy ütközet, a csoport elsőségről döntő találkozó a francia városban.

Minden rendben volt a tréningen. A 4 ezres csarnok elég régen épült, nem a legkorszerűbb, de minden valószínűség szerint megtelik vasárnap 17 órakor a HBC Nantes-Pick Szeged EHF-kupa találkozón.

A bemelegítés után taktikai variációkat ismételtünk át, majd kapura lövések zárták a foglalkozást, amelynek a végére Niko Mindegía édesapja, testvére és barátja is megérkezett (ők szerepelnek a fotón).

Az idő nem változott, hideg van, az otthoni jó időhöz képest itt igazi tavaszi időjárással találkozunk. Egyszer esik, majd süt, majd megint esik.

Jó hangulatban telt a tréning, szerencsére mindenki rendben, teljes erőbedobással gyakorolt.

Vasárnap 17 órakor jön a rangadó, a csoport elsőségről döntő összecsapás, amelyet a Digi Sport2 élőben közvetít, a delmagyar.hu pedig online tudósításban számol be.

- s.r. -

Közzétéve: 2014.03.22.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR