Edzettünk, készülünk a csatára

Vissza
Edzettünk, készülünk a csatára

Szombaton 16.30-tól 18 óráig a Nantes csarnokában edzett a Pick Szeged csapata. Vasárnap 17 órakor következik a nagy ütközet, a csoport elsőségről döntő találkozó a francia városban.

Minden rendben volt a tréningen. A 4 ezres csarnok elég régen épült, nem a legkorszerűbb, de minden valószínűség szerint megtelik vasárnap 17 órakor a HBC Nantes-Pick Szeged EHF-kupa találkozón.

A bemelegítés után taktikai variációkat ismételtünk át, majd kapura lövések zárták a foglalkozást, amelynek a végére Niko Mindegía édesapja, testvére és barátja is megérkezett (ők szerepelnek a fotón).

Az idő nem változott, hideg van, az otthoni jó időhöz képest itt igazi tavaszi időjárással találkozunk. Egyszer esik, majd süt, majd megint esik.

Jó hangulatban telt a tréning, szerencsére mindenki rendben, teljes erőbedobással gyakorolt.

Vasárnap 17 órakor jön a rangadó, a csoport elsőségről döntő összecsapás, amelyet a Digi Sport2 élőben közvetít, a delmagyar.hu pedig online tudósításban számol be.

- s.r. -

Közzétéve: 2014.03.22.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR