Visszatérnek a szurkolóink, pénteken meccs itthon

Vissza
Visszatérnek a szurkolóink, pénteken meccs itthon

Pénteken 17.15-kor (élő: M4 Sport) hazai pályán a K&H férfi kézilabda ligában az újonc Veszprémi KKFT-t fogadjuk. A meccsre 500 bérletes szurkolónk bejöhet.

Visszatérnek! Ha nem is tud még Mindenki – néhai Keszi bácsi, egykori vezérszurkolónk mindig felállt a meccsen, és hangosan kiáltotta, hogy „MINDENKI!”, amire a szegedi tábor elkezdte a csapatot buzdítani – ott lenni, de 500 bérletes szurkolónk végre visszatérhet. Jó lesz újból hallani a buzdítást, ebben az erőltetett menetben most jól is jön a csapatnak, hiszen az elkövetkező hetekben fokozódnak az izgalmak, a magyar bajnoki mellett a BL-ben is beindul a nagyüzem.

De most még nem tartunk ott, hanem következik egy premier. Klubunk történetében először csapunk össze a K&H liga újoncával, a Veszprémi KKFT-vel. A „kis Veszprém” eddig két meccset játszott, az elsőn egyből nyert, nagy meglepetésre legyőzte a Dabast, méghozzá idegenben 29-27-re. Szerdán este a városi derbin 39-17-es vereséget szenvedtek a Telekom Veszprémtől.

Mi eddig három meccset játszottunk, és háromból három győzelmünk van. Az Orosházát 39-22-re, a Budakalászt 34-22-re, majd a Csurgót nagy csatában 32-28-ra vertük. Minden meccs fontos számunkra, így a péntek 17.15-kor kezdődő is, hiszen remekül szolgálja a felkészülést a jövő hét csütörtöki, PSG elleni hazai Bajnokok Ligája-találkozóra.

Bérletes szurkolóink csütörtök (szeptember 10.) 17 órától 20 óráig tudnak jegyet vásárolni a PICK-irodán. A meccsnapon már nem lesz jegyértékesítés.

A pénteki bajnoki előtt tapssal emlékezünk majd meg a napokban elhunyt Révész Róbertről, aki hatalmas szurkolónk volt, nagyon szeretett bennünket, a meccseinken biztonsági őrként dolgozott.

A videóban elmondjuk, hogy mire kell figyelnetek!

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2020.09.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR