500 bérletes szurkolónk jöhet be a pénteki meccsre

Vissza
500 bérletes szurkolónk jöhet be a pénteki meccsre

Tudjuk, hogy mennyire szeretnétek mindannyian ott lenni a hazai bajnokin, de a járványügyi helyzetre tekintettel csak korlátozott számú belépőt árusít klubunk, kizárólag tavalyi bérleteseink számára.

Nekünk is hiányoznak a teltházas mérkőzések és az Újszegedi Sportcsarnokban megszokott csodálatos hangulat, mely csak Veletek lehetséges. Ugyanakkor muszáj a lehető legnagyobb óvatossággal, felelősen eljárnunk, vigyázva mind a Ti, mind pedig játékosaink egészségére, ezt pedig csak az alábbiakban leírt szabályok betartása mellett tartjuk lehetségesnek. Kérjük megértéseteket és együttműködéseteket.

Pénteken 17.15-kor az újonc Veszprémi KKFT-t fogadjuk az Újszegedi Sportcsarnokban. Az elmúlt hónapok kihívás elé állítottak mindannyiónkat, ahogyan a jelenlegi időszak is. Szükségünk van a #kékek táborára minden mérkőzésen, csak így lehet egységes a #handballfamily. Mi is szeretnénk, ha minden bérletesünk ott lehetne, de teszt jelleggel most csak korlátozott darabszámú, 500 darab jegyet értékesítünk.  
A mérkőzésre kizárólag azok tudnak jegyet vásárolni, akik a 2019-2020-as szezonban érvényes bérlettel rendelkeztek.

A különleges helyzet különleges megoldásokat igényel, így sajnos mind a jegyértékesítés, mind pedig a mérkőzés megrendezése során különleges előírásoknak kell megfelelnünk, melyek kapcsán kérjük minden szurkolónk megértését, valamint betartásuk kapcsán az együttműködéseteket.

Árusítás

A jegyek megvásárlására szeptember 8-án kedden, valamint szeptember 10-én csütörtökön 17.00-tól 20.00 óráig van lehetőség a Pick Kézilabda Zrt. központi irodájában (6720 Szeged, Deák Ferenc utca 28-30.). A jegyvásárlás elengedhetetlen feltétele a 2019-2020-as szezonra érvényes bérlet, így azt a vásárláshoz mindenképpen hozzátok magatokkal. Ennek hiányában sajnos nem áll módunkban jegyet értékesíteni. Más nevében csak hivatalos meghatalmazással adunk ki belépőt, de ez esetben is el kell hozni a bérletkártyát!

A vásárlás során az épületben egyszerre maximum 5, míg az irodában maximum 2 vásárló tartózkodhat.
Arcmaszk használata kötelező, kérjük a sorban egymástól a másfél méteres távolságot betartani. Érkezési sorrendben történik a vásárlás, ha elfogy az 500 jegy, a jegyárusítás véget ér.

Jegyárak:

Jegy vásárlására a G, H, I, J, K, L szektorokba lesz lehetőség. A mérkőzésre tavalyi bérleteseink kedvezményes áron válthatják meg a belépőiket:

G, H, I, J szektorok: 1490 Ft helyett 1200 Ft

K, L szektorok: 1000 Ft helyett 800 Ft

Beléptetés és mérkőzés:

A járványügyi szabályoknak megfelelően a jegy mellé minden szurkolónk kap egy egészségügyi szempontból fontos tünetmentességi-nyilatkozatot, melyet a mérkőzésnapon kitöltve kell hozni. Kérjük, hogy ezt a nyilatkozatot semmiképpen ne hagyjátok majd otthon, ennek hiányában ugyanis nem tudunk senkit beengedni. A belépéskor lázmérésére is sor kerül, 37,5 Celsius fok feletti testhőmérséklet esetén nem lehet bejönni. A sportcsarnokba lépéstől a meccs végéig kötelező az orrot és a szájat is takaró arcmaszk használata,  és a kihelyezett kézfertőtlenítő használata is kötelező.

Kérjük, mindenki a jegyen feltüntetett helyre üljön, így lehet csak betartani az előírt távolságot. A biztonsági személyzet minden olyan szurkolót figyelmeztet, akik ezt, vagy bármely más egészségügyi előírást nem tart be. A második figyelmeztetés után el kell hagyni a létesítmény területét.

A szünetben csak indokolt esetben hagyjátok el az ülőhelyeteket. Arra kérünk mindenkit, hogy időben, legalább egy órával a kezdés előtt érkezzen.

Klubunk fenntartja a jogot, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel zárt kapussá teszi a mérkőzést. Amennyiben ez megtörténik, úgy a megváltott jegyek árát visszatérítjük.

Hajrá #kékek, csak előre!

Közzétéve: 2020.09.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR