#handballfamily! Elnöki köszöntő

Vissza
#handballfamily! Elnöki köszöntő

Hamarosan megkezdődik a 2020-2021-es szezon. Dr. Szűcs Ernő Péter, klubunk elnöke köszönti a MOL-PICK SZEGED szurkolókat.

Tisztelt #handballfamily!

Elindul a szezon. Végre, ezt várta már mindenki! Minden évben megszólítom a #kékek táborát, mindig lelkesítő mondatokat közvetítek, most is ezt teszem majd, hiszen a célunk továbbra sem változik, elindulunk, hogy megvalósítsuk az álmainkat. Nyerni szeretnénk! Eljutni a magyar bajnokságban a dobogó tetejére, magasba emelni a Magyar Kupát, ott lenni a kölni négyes BL-döntőben, mert ez mindenki vágya.

Tisztában vagyunk vele, hogy szurkolóink jönnének, buzdítanának, lelkesítenének bennünket, mert hihetetlen erőt adnak nekünk minden találkozón. Egyelőre azonban mi a hazai meccseinket zárt kapuk mellett rendezzük meg. Nem akarunk kockáztatni, szeretnénk biztonságban játszani, ezt kívánja meg a jelenlegi helyzet, de bízunk benne, hogy egyszer minden jóra fordul, és ismét együtt lehetünk.

Együtt, mert számunkra fontos a #handballfamily, amelyet évek alatt építettünk fel közösen. Hihetetlen erő van bennünk, ezt többször bizonyítottuk.

Türelmet, megértést kérek, mert a világ számos pontján megtapasztalhatták az emberek, hogy komoly problémát okozhat a vírushelyzet. Játszani szeretnénk azért, hogy a szegedi férfi kézilabda újabb sikereket érjen el.

Mit is kívánhatnék mindenkinek a szezon kezdet előtt, mint azt, hogy vigyázzon magára, a családjára. Kitartást, erőt, mert mindenki vágya, hogy visszaköltözzön az a hangulat a csarnokba, amely Európában egyedülálló. A mielőbbi találkozás reményében: csak előre, hajrá, #kékek!

Üdvözlettel
dr. Szűcs Ernő Péter
elnök

 

Közzétéve: 2020.08.28.

TOVÁBBI HÍREK

2021
07/26
Felméréssel indult a felkészülés

Csapatunk hétfő délelőtt elkezdte a felkészülést a 2021-2022-es szezonra. Felméréssel indult az első nap.

2021
07/23
Dr. Szűcs Ernő Péter: megyünk tovább csak előre!

Július 26-án elkezdjük a felkészülést a 2021–2022-es szezonra. Az új idény rengeteg izgalmat és különleges eseményt tartogat majd. Klubunk elnökével, dr. Szűcs Ernő Péterrel beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR